Sevvl 151215 henüz erken canım bizim geçen sene haziranda açıklandı her sene haziran sonu gibi acıklanıyormus
kanalize marsiyen geçen sene depremden dolayı tayin bize erken gelmişti ipka vermiştik benim hamileliğimi gerekçe göstermiştik bu sene tamamladık süremizi belki o yüzden tam bilemiyorum 🥲
kanalize marsiyen neresi olduğu açıklansın belki uzatmaya da kalabilir beğenirsek de gideriz diye düşünüyoruz
Mery103 2bebelianne evet ilk tercih yapan polisler ama en son açıklanan da çok onlar haklısınız gerçekten
sultansss Bence bugün jandarmanın 17 mayısda da polis lerinki açıklanır ben toparlanmaya başladım inşallah istediğimiz yer olurda 1ay daha beklemeye raziyim
esrasil 151215 merhaba bizde Tunceli yazdık doğuya ilk şark görevimiz olacak . 2. Sıra Tunceli gelme ihtimali yüksek.Biraz bilgi verir misiniz Tunceli hakkında . Sosyal hayat şehir hakkında. Ev bulma vs
151215 esrasil merhaba pek bi bilgiye sahip değilim fakat Pülümür den geçmiştik orası sıkıntılı çok korkmuştuk . Ama arkadaşlardan hep duyduğum rahat bi il olduğu tabi ki ilçe ilçe değişiyordur giden memnun kalmış