2bebelianne Mery103 olur mu canım hiç önce askerin açıklanır öğretmenin açıklanır en son da işte bizim polislerin geçen yıl da öyle oldu askeriye flan hepsi açıklandı hepsi evlerini tuttular polislere gelince ev kalmadı kalmayınca ne oldu 2 binlik evler oldu 6 bin 7 bin .
mom-1 2bebelianne kız 6 7 bin kira çok muuu şükret 😂 nerde oturuyosun bilmiyorum ama istanbuldayız evler 20000 den baslıyo doguda zaten 7 binlik evi bilinçli tutarız kira uygun diye 😂😂
Mery103 2bebelianne evet ilk tercih yapan polisler ama en son açıklanan da çok onlar haklısınız gerçekten
151215 Dfncgdm2022 haziran geç gibi geliyor bana mayıs ortası belli olur bence en geç çünkü geldiğimiz sene temmuz da ilişik kesme olmuştu hemen iş başı yaptık batı dan gelirken bizi apar topar gönderdiler
esrasil 151215 merhaba bizde Tunceli yazdık doğuya ilk şark görevimiz olacak . 2. Sıra Tunceli gelme ihtimali yüksek.Biraz bilgi verir misiniz Tunceli hakkında . Sosyal hayat şehir hakkında. Ev bulma vs
durununannitoskosu 151215 Bizde batıya gideceğiz kısmetse, memurlar.nette mayısın ilk cuması yada en geç 2. Cuma deniyor inşallah öyle olur, bende en geç 20 Mayıs’a kadar bekliyorum
151215 durununannitoskosu bende o tarihler de bekliyorum 🙏 hangi ilden gidiyorsunuz nereyi istiyorsunuz
durununannitoskosu 151215 Biz Şırnaktayız Çanakkale Balıkesir Bolu yazdık ilk 3e siz nereyi istiyorsunuz
durununannitoskosu 151215 Hayırlısı olsun inşallah 🥰 Bende Eskişehiri çok istemiştim bir ara sonra soğuk diye vazgeçtim yoksa Cook güzel bir şehir
ndemir 151215 en geç haziran başında açıklanır bence biz geçen sene haziranda açıklanmıştı temmuzda taşınmıştık
ndemir mom-1 valla biz ankaradan erzuruma gelene kadar zaten temmuz da bitmişti 😂 bu sene o kadar bekletirler mi bilmiyorum geçen sene önce askerlerin jandarmanın falan açıklandı en son polislerin açıklandı o yüzden bekledik ev bulamadık falan zordu Allah yardımcınız olsun