Eneshtc Bebeğim 3 buçuk aylık ve 3 4 gündür ağlayarak uyanıyor😑 ve uzun uyuyamıyor uykuya tam anlamıyla dalamıyor sanırım 10 15 dk uyuyup uyanıyor emziği veriyorum yada sallıyorum bazen uyuyor bazen uyumuyor Bu durumu yaşayan varmı aranızda neden olabilir
melamu Eneshtc gaz sancısı olabilir bacaklarıyla kasıklarına masaj yapılabilir zorlamadan tabi. Olabildiğince sıcak tutmak iyi gelir gaza
Dogacelik Eneshtc atak zamaninda oluyorlar o donem. Surekli kucak isteme genel bir huzursuzluk kisa kisa uyuma donemi. 1 ay suruyor. Atak haftasi hesaplama yazip bebeginizin dogum tarihini girip bakin😕
tetik Eneshtc benim bebeğim doğdu doğalı bu şekilde yeni doğduğu sıralar abartmıyorum 5 10 dk da biz mızıklardı ağlardı sallardık faln uyku muyku yoktu annemle nöbetleşe bakardık artık şuan 6 buçuk aylık hala geçmedi yani sürekli mızıklar uykuda 10 dk bir olmasada şimdi saat başı mızıklar kendini attırır uyuduğu yerde
UmudumOlsun Eneshtc bir sürü nedeni olabilir canım gaz,atak haftası,hayatı keşfetme ve uyku uyumak istememesi,yüksek ses bunları sen bulucan ve bebeğine huzurlu bi şekilde ortam yaratcan
Eneshtc tatar59 normalde gazlıydı doğduğundan beri son 1 aydır artık yoktu yani vardı ama çıkarabilidği için sancısı olmuyordu gaz sancısı sonradan tekrar olur mu ki
duygulu3406 Eneshtc atak haftasında olabilir. Yeni bişeyler öğrenince uyumak istemiyolar. Bol bol destek olun kucağınızda olaun. Ev işi de olmayıversin
tatar59 Eneshtc kızımın hiç yok gibi biseydi ta 2 buçuk aylıkken hastanelik olmuştuk. Atak dönemi de olabilir.
Eneshtc duygulu3406 olmuyor zaten bikaç gündür yapabildiğim kadar yapıyorum hep kucağımda dışarıya falan çıkarıyorum
duygulu3406 Eneshtc enn iyisini yapıyosunuz. Sağlıklı olsun da kucağınızda olsun. Bugünler bir daha gelmeyecek. Ne kadar kucağa alırsak o kadar iyi🌞
elcngoktug Eneshtc merhaba benim bebeğim bianda aglayarak uyandıgı zamanlar oluyordu suan 6 aylık bazen oluyor bende büyüklerden duydugumla eşimin atletini yada gömleğini bebeğin yanına koyuyorum belki bebege agırlık geliyor olabilir benim bebeğim o zaman rahat yatıyordu bi deneyin sizde belki faydası olur.