renkliruya dondiliğim,küçük prensim,tatlı oğlum,bal kaymağım ve şuanda aklıma gelmeyen birçok şeyi söylüyorum..ve tabiki en büyük şükür sebebim..:) bazen abartıp öyle çok öpüyorum ki kaçıyor yavrucağım.. 🤣 birde ana-oğul cilveleşmemiz var.. o bana melodili şekilde aannnnneee aannneee diyor bende oğğğluummm oğğğluummm diyorum çok hoşuna gidiyor..😍
Deletedmom41 Alya_3005 çok mu müge anlı izliyoruz acaba nelere dikkat etmişiz 😅 kardeşlermiş dediklerine göre yoksa neden bi insan kendiyle yorumlaşsın ki 😅😂😂
MedusAraf6 Iki kedi kardeşi var, o yüzden minik kedim, en küçüğüm, küçük göbüşüm, en değerlim diye seviyorum 🙂
ErFaLem Bende severken ağzıma ne gelirse söyleyenlerdenim ama en çok ballı kaymağım, ballı çöreğim, paşammm, çikolata şelalem, yavrumm, evlatcığım, yakışıklı prensim 💕🧿
41hamile Ben hele ben deli oluyorum normalde sesli gülmem ağlamam sesim pek cıkmaz ama yavrumu bağıra bağıra seviom kaynanamlar aşağıdan geliyorlar bizimde canımız cekti sevmek Die 😁😁 cok tatlısın tatlısın baldan bile tatlısın Die şarkı yaptım onu söyleye söyleye oynuoz çok şükür verene
Aysimaahmet Bencede fazla müge izliyorsunuz hiç işim yok kendi kendime yorum yazıcam biz kardeşimle ikiziz okulu beraber bitirdik beraber yıllarca çalıştık beraber evlendik beraber çocuklarımız oldu gün içinde de en az 3 saat konuşuruz nie açıklama yaptım bilmiyorum ama ben kardeşimi çok seviyorum o benim kanatsız meleğim herşeyim canımım içi
Ahmetaysima Aysimaahmet sende benimm bu hayatta ki en buyuk sansim iykimsin herseyimsin hayatim sen olmasan bu koca dunyasa okadar kalabaln icinde kimsesiz yalniz kalirdim iyki oglumun senin gibi bi teuzesi var ikinci annesi var♥️♥️♥️♥️♥️😘😘😘
osibrabia Aysimaahmet bende sincabim diyorum 😂🐿 agzini sincap gibi yapiyo cok tatlis oluyo yavrum masallah 🤗😊🐿
Aysimaahmet osibrabia sev sev doymuyor insan demi diyoeum hadi gene gir karnima kimse gormesin seni😂😂😂
Sasah1441 Aysimaahmet doyulur mu yaa öpe öpe mıncıra mıncıra heryerini bitiriyom 😁🤭🤭 aşkım oğluşum erkek oğluşum beybisi oo o kadar çok ki ne gelirse sayıyom aşk kokulum VS... ❤️❤️🙏🙏