Aysimaahmet Kizlar çocuğunuza nasıl hitap ediyosunuz ne diye sesleniyorsunuz ben tosbikim diyorum seni ben dogurdum çatır çatır diyorum 🤣🤣
Ahmetaysima Aysimaahmet 😀😀😀bende nefesimmm yasama sebebim ömrum diye seviyom bazen hirsimi alamiyom sesim cok cikiyor komsular duyuyorsa deli diyorlardir bana 😀😀
BonitaDau Aysimaahmet 😂😂😂😂 Ben de öyle diyorum çatır çatır doğurdum nasıl doğurdum ama seni falan diye😂😂😂
Deletedmom41 Aysimaahmet Ahmetaysima Buna nasıl dikkat ettim bilmiyorum ama aynı kişisiniz sanırım bukadar tesadüf olamaz 😅😂
210796 Aklıma gelen gelmeyen herşeyi söylüyorum😂ama sevmeyi eşimden öğrendim o öyşe sevgisini göstermeseydi bende böyle olmazdım sevgisiz çoçuk büyütürdüm belkide.
Busraanne Deletedmom41 hahhaha 😂 cidden ya ikiside aynı gün katılmış. Ne yani kendine mi yorum yapıyo bişey anlamadım😂
Aysimaahmet Deletedmom41 yok canım aynı kişi değiliz kardeşiz benim kızim aysıma onun oğlu var ahmet 😊😊
Alya_3005 Deletedmom41 evet aynı kişiler klavye bile aynı yazmış mesela ı harfinin kullanılması gereken yerlerde i kullanılmış😂
Pretttmom Aysimaahmet can parçam can Öz’üm Rabbim hayırlı ömürler versin sana dünya durdukça dur oğlumm diyorum ama dayanıyorum evet evlatt sen ne güzel şeysin...
Ssinemss Aysimaahmet En çok şeker portakalım diye seviyorum ballı çörek çirkin oğlum( nazar etmiyim diye 🤭)annen sana kurban olsun seni verene kurban olurum da derim he bu arada teyzesi tosbik ve ya tos tos diye seviyor 😁
Deletedmom41 Alya_3005 çok mu müge anlı izliyoruz acaba nelere dikkat etmişiz 😅 kardeşlermiş dediklerine göre yoksa neden bi insan kendiyle yorumlaşsın ki 😅😂😂