Feyzosumunannesi Gunes_12 Çamaşır makinesini o yerleştiriyor Allah razı olsun 😁😁 ama çamaşır asla asmaz dışarıdakiler görürmüş 😁😁 kutlamasında ben beğenmiyorum
limonzeytinmom Gunes_12 zaman geçirmekte problem yok 😄 gezelim parka gidelim evde hıplayalım zıplayalım yemek kek VS yapalım boyama yapalım sıkıntı o değil. Evcilik oynamak hamur oynamak VS sevmiyorum 😏🥴
bebitonunannesi_ Gunes_12 mutfağı toparlarken youtubeden hayat hikayesi dinlemek en sevdiğim,en sevmediğim salonu temizlemek
Eylul301023 Gunes_12 en sevdiğim aktivite kitap okumak, uyumak, temizlik yapmak sevmediğim çamaşır katlamak, ütü yapmak.
limonzeytinmom Gunes_12 hahahhaha babası var birde 4 aylık kardeşi inşallah 2 ay sonra oynamaya başlarlar artık ufaktan 😄 şimdilik idare ediyoruz. Keyifle oynadığım söylenemez 😄
ebruou Çocuğumla vakit geçirmek en sevdiğim İstemediğim bir yere gitmemde zorlanilmasi en sevmediğim aktivitelerden aşırı Mutsuz oluyorum
happymomk Gunes_12 kız oyun hamuru oynuyoruz yiyor. Boya yapıyoruz tadına bakıyor. Ve 3 yasında yaniii 🤣 cok sıkıcı oyun oynamak bende dışarı çıkarıyorum hep 😆
limonzeytinmom Gunes_12 31 ay ve 4 aylık kızlarım. Zmana zmaan evet zor ya. Dısarı cıkarsa daha kolay ama evde zor 🥴 çünkü büyük kızın ihtiyaçları istekleri başka oluyor bebeğin ki başka. İkisine yetmek yada yetişmeye calışmak yorucu.