Fbiopenthedoor Gunes_12 En sevmediğim Yemek masası toplamak Bulaşık makinesi boşaltmak Çamaşır asmak ve toplamak Ütü yapmak Bunlar dişinda her şeyi seviyorum. Önce kendimi 😍
Blueberry0 Gunes_12 en sevdiğim aktivite yemek yemek ve uyumak QŞDMWŞDMLFK en sevmediğim ise çamaşır katlamak 🤣
Feyzosumunannesi Gunes_12 En sevdiğim temiz evimde mis gibi uzanıp keyif yapmak , sevdiklerim ile görüşüp gezmek eglenemek Sevmediğim; Çamaşır serip katlamak,toz almak,bulaşık makinesini boşaltmak ,sevmediğim kişiler ile aynı ortamda mecburiyetten bulunmak 😁😁
Blueberry0 Gunes_12 bide şey ben bebekten dolayı çamaşırları katlayamıyorum durmuyor bide tek bakıyorum. İki üç kez çamaşır yıkayınca da birikiyor hepsi. Dağ gibi bir yığın oluyor. Anam gel de katla simdi bunları hajdndknfkgvm🫠🫠🫠
Blueberry0 Gunes_12 Keskke parmak ucu kadar yardımı dokunsa ya. Beni evde yatıyor sanıyo tüm gün ateşe veresim geliyor 🫠
limonzeytinmom Gunes_12 En sevdiğim aktivite yeni yerler alanlar şehirler insanlar keşfetmek. En sevmediğim ise kızımla oturup oyun oynamak 😵💫🥲
limonzeytinmom Gunes_12 zaman geçirmekte problem yok 😄 gezelim parka gidelim evde hıplayalım zıplayalım yemek kek VS yapalım boyama yapalım sıkıntı o değil. Evcilik oynamak hamur oynamak VS sevmiyorum 😏🥴