Cigdem61 berosunannesi fashfed sitesinden aldım ben yalnız kalıbı dar dikkat et. Normalde fix 40 giyerm bu molden 40.5 ancak oldu. Sneak up’da da vardı yaşadığınız şehirde varsa bakabilirsiniz Müthiş rahat bi ayakkabı ama kesin alın:)
Aylizinannesi54 berosunannesi yaaaa aylardır 650 yi arıyorum bende bulamadım inşallah sen aradığını bulursun❤️🩹🌸
berosunannesi Storymoon ben gümüş rengini arıyorum mağazaları da gezdim hiç bi yerde yok iyi sömürmüşler 😅
berosunannesi Cigdem61 yaa cok istiyorum ama bulamadım dün avm de bir sürü ayakkabı mağazası var hepsine sordum yoktu internette zaten yok sinir oldum😅 zaten istanbuldayım burda bulamazsam hiç bi yerde bulamam herhalde😱 güle güle kullanın bu arada
Cigdem61 berosunannesi teşekkür ederim gri istiyormuşsunuz ben sorduğumda da gri bitti her yerde demişlerdi, ben su yeşili olanı aldım. İnşallah bulursunuz sizde gönlünüze göre 🌼
Aylizinannesi54 berosunannesi buldummm🥹az önce aldım new balancenin kendi sitesinden stok yenilenmiş hemde indirime girmiş 6 binlik ayakkabıyı 3buçuğa aldım senin için 530 a baktım ama numaralar yoktu ya yenilendi bitti yada yenilenmedi
berosunannesi delirmeceler baktım hem 8 bin fiyat hem de yorumlarda çakma diyorlar hiç güvenemem oraya 😅 ama teşekkür ederim 🫶🏻
Ballilokmam11 berosunannesi ya bu ayakkabı çok mu rahat yoksa fenomenler tanıttığı için mi bu kadar meşhur oldu gördüm bende normal bir ayakkabı gibi ondan soruyorum yanlış anlamayın.
berosunannesi Ballilokmam11 yani hem rahatmış duyduğum kadarıyla hem de görüntüsü falan benim de çok hoşuma gitti 😍 ama doğru diyorsunuz fenomenlerin çok övdüğü popüler yaptığı bi model oldu ve o yüzden hiç bi yerde o model ve rengi yok 🥲
buketadenatalay Ballilokmam11 çok rahat aşkım ben 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum yok gibi bir ayakkabı
buketadenatalay berosunannesi ben 2018 den 2022 ye kadar bekledim superstepe gelince aldım fiyatı da o zaman 3500 dü😂😂