poyrazaren utkummm süt alerjisi vardır belki Sütünüzden de geçebilir doktora götürün varsa böylr bir şey diyete sokar sizi rahatlarsınız
Seren-karan utkummm netten aldık kenarları tahtalı zaten aparatlarını da gönderiyorlar siz sadece monte ediyorsunuz o çok rahat olmuştu bizim için de oğlum da çok rahat uyudu
utkummm arennehir yaa iyice umidi kesiyim o zaman😭gece uykulari nasildi peki onlarda mi kotuydu bizimki gibi
utkummm bebek21 aynn oyle ayakta salladim kucakta besikte ana kucaginda pusette battaniyede yanimda yok ya hiç biri olmuyor
bebek21 utkummm seni öyle iyi anlıyorum ki çünkü benimki de öyle her yol denedim alıştırma dedikleri herşeyi yaptım yeterki uyusun diye ama olmadı
utkummm lbvmya kundaga baslar baslamaz agliyo ilk zamanlardan beri belkide ben beceremiyorum bi şeyleri 😔
utkummm Sevensevilen yok ondan almamistim ama gogsumde durmayi sevmiyor artik etrafa bakmaya basladigindan
alyaammmm Gürültü dinletebilirsiniz veya piş piş müziği Ben öyle uyuyorum emziksiz olduğu halde kullanmadık veya okuyun isterseniz üstüne Güzel Kur’an dan sureler bebekler için bu aralar hep onunla uyutuyorum kızımı vakıa suresi tavsiye 👌🌸
mooomm01 utkummm hep böyleydi canım çevreyi tanımaya başladıkça da uykusu kalmaz diyorlar ne yapalım mecbur canım
utkummm miraymom2 aynn sabahin korunden aksama kadar toplasam 2 saat uyuyo uyudugunda tabi uyumazsa yarim saatle aksama ettigi oluyo