yirmiikikasim23 Maka_Paka evet o yuzden 10 yataga giriyorum bende evim kucuk ufacik bi ses bile duyuluyor kapiyo kapatsam karanliktan korkar diye dusunuyorum. insallah yakin zamanda bizde bir duzen olustururuz. tesekkur ederim🫶🏻
yirmiikikasim23 Maka_Paka goruyormusun akil akildan ustunmus evet onu deneyeyim bende. tesekkur ederim🫶🏻
_Goktugunannesi__ Melodimm Bebem uyuduktan sonra ya çay ya meyve keyfi yapıyoruz eşimle maksimum 1 1.5 saat falan sonra uyuyoruz çünkü oğlum gece 2584685 kez mızlaya sabahta 7 de kalkan biri 21 aylık
Sonsuz32 Melodimm kızım gece uykusuna saat 19 da gecıyo o uyuduğunda 5.10 dk telefonla oyanıyorum saat 21.00 olduğunda uyuyorum sabah ezanında ayakta yız 5 de
Deletedmom_117 Melodimm Kız uykudan uyanıp çığlık atacak kada rne derdin var ayolll zjddj Saatli hemde 😂😂😂
NariNariKiminYari Melodimm ben kocamsız uyuyamıyorum kocam ne zaman gelirse o zaman uyuyorum oğluşumda saat 8 olduğunda hemen uyur
aslymom asellmomm11 merhaba benimde 1.5 aylık 8 de uyuttuktan sonra kaç gibi uyanıyor daha sonra sabaha kadar 🐣
Zynppp1 @Melodimm 10 a doğru uyur bnm uykum olur ama biraz telefonla oynarim 2 saat sonra kızım uyanır tekrar uyutur bnde yatarım 33 aylik kızım kesintisiz yatmiyor