Melodimm Maka_Paka Benimkide 8 de uyur ama benimde uykum geliyor o saatde hiç biraz oturup TV izliyeyim diyemiyorum🥲
Zumra_Fatma Melodimm bazen dizim lldugunda dizimi izliyorum zaten 11 12 gibi bitmis oluyor o yuzden son reklam da hepimi uyuyoruz sabah 8.30dada ayaktayiz
aselmomm1 Melodimm gündüzleri kızım uyuyunca uyumak istiyorum ama kestiremiyorum ne kadar uyuycağını tamam diyorum hadi uyuyum kafamı koyuyorum sesi geliyor odadan 😂 gece de aynı sizinki gibi 8-9 da uykum gelir gün içinde uyuyamazsam temizlik işler güçler
Melodimm aselmomm1 Aynı durumdayız desem😂Kızım da gündüz uykusu yok birde her sese uyanıyor hanım efendi😂30 dakika uyuyup kalkıyor.
Deletedmom_116 Uykum olmasa bile hemen yatıyorum o kadar psikolojik olarak beynime işlenmişki bebek uyuduğunda uyu kelimesi. Hala sanki o uyurken vaktim boşa gidecekmiş hissi yasiyorum.😂
Melodimm Deletedmom_116 Ben öyle yaptım baktım olmuyor ev almış başını gidiyor kızım uyuyunca bende ev işi yapıyorum🥲Daha doğrusu uyumuyor.Süpürge bile açılmıyor hemen uyanır.
ayrilbacim Melodimm 5 aylık bebeğim var en geç 9 10 gibi gece uykusuna geçer bizde 1 iki saat eşimle vakit geçirir sohbet edip yatmaya gideriz bazen onunla birlikte yatarız çok uykumuz olduğunda
merve171214 Melodimm perşembe ve cuma günü hariç 12-1 gibi uyumuş oluyorum çocuklar uyuyunca kitap okurum bir bardak çay veya kahve içerim yatarım perşembe ve cuma da aynı gün üç dizim var birini tvden ikisini telefondan izliyorum uyumam 3 ü buluyor 😊
Usnac1995 Melodimm Bazen onu uyuturken uykum geliyor sinir oluyorum. 10-11 gibi uyuyoruz. Bazen de oğlumu erken uyutuyorum 21.30 gibi. O zaman eşimle çok güzel keyif yapıyoruz çok iyi geliyor bana da. 19 aylık oğlum
Gzdnr17 Melodimm ikizlerim 19:30da uyumuş oluyor 🧿 Dolayısıyla 11e kadar oturuyoruz çay kahve sohbet vs sonra yatış Düzenli yatar kalkarız 😊
idilgokce Maka_Paka 100 bin maşallah ya kaç aylık benim bebem 12 de uyur 8 de uyaniyor ve gece sürekli uyanıyor. Uyku kalitesi onun da benimde yok maşallah özel birsey var mı yaptığınız
asellmomm11 Melodimm bebeğim 2 aylık 8 gibi uyutuyorum daha sonra 7 yaşındaki kızımla 10a kadar ilgileniyorum 10 olunca hepimiz yatıyoruz 😂 2 numara sabah saat 6da gözlerini açıyor napayım😂 gün içerisinde 2 çocukla çok yoruluyorum
aslymom asellmomm11 merhaba benimde 1.5 aylık 8 de uyuttuktan sonra kaç gibi uyanıyor daha sonra sabaha kadar 🐣