ozge_34 benaslindayohum_ Hiç kimse yalnız değilmiş 1 yaşında oğlum ayakta 🤦♀️ Bu günlerde geçecek diyorlar ama geçmeyeceğine artık inandım
Kalbim_21 benaslindayohum_ Benim kızım da 4 uyandı uyumuyor şuan beni mıncıklıyor gözleri yorgunluktan gidip geliyor hadi inşallah uyur
crazyymommy benaslindayohum_ Hangi uyku damlası? Zararlı değil mi acaba 🤔 Benim bebeğim 5 ay 6 günlük çok güzel uyurdu son 2 haftaya kadar. Artık sürekli uyanıyor resmen gece ataktaydık ne o uykusunu alabildi ne ben
benaslindayohum_ crazyymommy baybay night veriyorum zararlı değil bitkisel trendyldan bakabilirsiniz ve her gün vermiyorum eğer böyle çok direnirse uykuya o zaman veriyorum
Annesi23 benaslindayohum_ bu yaşlarda bütün uyku problemi yaşayanlarda aynı hatayı görüyorum gece uymadığında neden ışıkları açıp içeri getiriyosunuz? Ben sabaha kadar da uyumasa o ışıkları açmam oyuncak vermem konuşmam ki gece gündüz ayrımını yapsın. Gece uyumayınca gündüz gibi oyun oynatırsanz alışkanlık haline gelir zaten
benaslindayohum_ Annesi23 e çocuk yatağın içinde ayağa kalkıyor resmen uyanıyor 😅 bu arada teşekkür ederim gece gündüz ayrımını bende biliyorum benim oğlum zaten biliyor ama bazı gümlerde böyle geliyorlar 😅
Cigdem61 4 ay 20 günlük her sabah 5’de güne başlıyo uyutmak için 7’ye kadar uğraşıyorum nafile 7’de odadan çıkıyoruz yarım saat sonra uykusu geliyo gündüz uykuları 30’ar dk ne yapsam uzatamadım çok yorgun ve uykusuzum:(
-Tubaaa- 15 aylık biz de saat 4te Uyandık sabah 8de ben işe gidince uyumuş 11e kadar. Ne kadar çabalasam da bir düzen kuramıyorum. Tek uykuya düşmek istiyor sanırım şuan uykumuz alt üst