birannebircocukk benimki de feci durumda ben kendimi öldürmeyi düşünüyorum bazen asla bebeğime zarar vermem sizde en sinirli anınızda kendinize zarar verin bazen bi yerimi acıtıyorum kendime geliyorum onu da bebek ağlarken gidip başka odada kendimi tokatlayıp dönüyorum görmesin diye. Ağlıyor üzülüyorum çaresizim sonra napim o ağlarken öpüp kokluyorum o öyle ağlıyor. Saat 1 hala gram uyumadı saatlerce ağlıyor. Hergün böyle geçiyor. Bebeğim de istemez ağlamayı yazık ağrısı var ne yapsın minicik şey nasıl mücadele etsin o ağrıyla biz gaz çıkaramayınca o ağrı acile bile götürü koca adamı. Üzüntü çaresizlik kötü benim kızıma beyaz gürültü falan asla hiç birr şey iyi gelmiyor. Günde 3 saatlik uykularla 54. gündeyim. Halüsinasyonlar görüyorum bazen. Kolik bebek dünyanın en zor şeyi, evet bebek fobim oldu tek çocukta kapattım artık Allah buna sağlıklı uzun ömür versin. Ve unutmayın yalnız değilsiniz değilmişim okudukça gördüm bende.. geçiyor diyorlar pek umudum yok açıkçası ama ne yapalım öyle böyle büyüyecekler artık.