Superisi Tugba0133 kesinlikle ver canım kızım 82 günlük günde 30 cc vermeye çalışıyorum bin doktoru dinledim verme dedi kızımın böbreğinde kum oluşmuş sonra ver dedi benim durumuma düşmeyin suyun hiç bir zararı yok
Defnedilan34 Saraa ben sadece akşamları veriyorum canım her mamadan sonra vermiyorum bütün gün yiyor akşam yatmadan veriyorum biberonla bazen içmiyor ertesi akşam veriyorum
Saraa Defnedilan34 anladım canım günde 1 kere yetiyor o zaman iyi sevindim buna çünkü kızım da içmiyor midesini bulandırıyor su içince ama günde 1 kere verince içiyor baya 😊
Defnedilan34 Saraa benimkide öyle canım mama verdikten sonra biberonu yıkamıyorum memede mama kokunca öyle içiyor zar zor 😊
Bendeanneoldum Tugba0133 evet verilmesi gerekiyor biz meme+mama şeklinde gidiyoruz doktorumuz mama içtikten sonra mutlaka su vermeyi ihmal etme demişti
Egemre Tugba0133 bebeğim 3 aylık mamayla besleniyo günde 30 cc su veriyorum korkudan komşumuzun bebegi mamayla beslenmis su icmemis cocugun bagirsaklari kurumus azda olsa verin bence hic bi zararini görmedim ben
chd Tugba0133 mamaların suyla hazırlanma oranı yani 30 ml e 1 ölçek mama oranı Su ihtiyacını karşılayacak şekilde ayarlanmış. Bu yüzden su vermenize gerek yok.