Prensess_annesii Merve20 teşekkür ederim cevap için. Yorumlar hep olumlu bende alacağım inşallah. Henüz 4bucuk aylık kızım biraz daha zamanımız var
Zeynocan34 Prensess_annesii antilop güncel fiyatı 124 ₺ şimdi baktım kolay temizleniyor hafif ve parçaları ayrılabildiği için kolayca taşınabiliyor 🤗
yldrm986 Prensess_annesii çok gerekli bir eşya canım, rahat edersin, bebeğin aile ile yemek yemeyi öğrenir mutlaka almalısın,brn de kanz almıştım 120 TL ye memnunum, Bim ve A101 e de geliyor mama sandalyesi onlaran da komşum almıştı gayet iyi 👍🏻
Onedroplove Prensess_annesii bir bebek bezi kadar önemli o kadar diyorum eliniz ayağınız olur başka türlü yemek yedirmeyi düşünemiyorum
Betulkuzey Bende alıcam benim tavsiyem katlanıp kapanabilir olanlardan alın ve de tekerlikli olursa daha da iyi gren sistemi zaten oluyor. Çünkü kardeşimin ki ayakları çıkan metal ayaklı olanlar bir yere taşırken tak çıkar zor oluyor hemde ağırlkk oluyor
Saecn Prensess_annesii En az beşik kadar önemli benim için, hayat kurtarıcı. Chicco Polly var bizde de 650 civarıydı galiba.
Busraoxuz Prensess_annesii benım gbı ana kucagı almadıysanız ulti gereklı ama varsa da yıne gereklı bır esya. Ben kademelılerden aldım ana kucagı gbı kullanıyorum. Ikı ayada ınsallah oturarak kullanacagım.
[silindi] Prensess_annesii kullanıyorum bence gerekli almalısınız. Ebebekte 130₺ ye almıştım sonradan masa ve sandalye oluyor büyüdüğünde öyle kullanabiliyorsunuz. Uzun süreli bi ürün
Annekuzusu3443 Prensess_annesii ben aldım ama bebegım yersofrasında yemeyı sevıyor mama sandalye sıne oturunca yedrmek cok zorlaşiyo yer sofrasında beraber hıczorlamadan bn yeıdkce oda yıyıyo
Annekuzusu3443 Prensess_annesii belkı daha kucuk o yuzden 6 aylık bebegım şuan kullanmıyoruz oyalamak ıcın oturtuyorum arada
Prensess_annesii Annekuzusu3443 evet küçük olduğu için olabilir benim kızımda 4bucuk aylık ilerisi için alicam inşallah