yirmiikikasim23 kizlar doktor bebegimin kafasinin saga yatik oldugunu soyledi. sirtustu yatiyor genelde duzlukte olusacak belliki. sizin kullandigini duz kafa yastigi varmi memnun kaldiginiz?
aslhnkrts yirmiikikasim23 işe yarıyor mu bilmiyorum ben e bebekten almıştım kendi markası olandan onu kullanıyorum. Benim kızımda hep düz yatıyo ben olmaması için almıştım
delirmeceler yirmiikikasim23 ikizlerimde kullandım trendyoldan almıştım ne kızımda ne oğlumda bir düzleşme yaşamadım uyurken koymadım ama uyanıkken hep ondan yattılar
yirmiikikasim23 aslhnkrts kafasinda duzlesme gibi bir durum olmadi degilmi? birde kac aylik bebisiniz
aslhnkrts yirmiikikasim23 36 günlük benimki hep sırt üstü yatmaya başladı kafası hep ya sağda ya solda böyle yamuk yatmaya başlamıştı son iki haftadır o yüzden aldım düzleşme yok ama olabilir diye almıştım
delirmeceler yirmiikikasim23 babyjem inşallah doğru yazmışımdır biz rahat ettik sizde bir araştırırsınız
Enlsr yirmiikikasim23 asla bi işe yaramıyor hangi düz kafa yastıklarını denemedim ki kuzum para tuzağı gerçekten. Büyüdükçe dönmeye başladıkça düzeliyor korkmaaa. Bizimde sol tarafımız dümdüzdü yüzü felan şimdi 11 aylık düzeldi
Enlsr yirmiikikasim23 korkma canım benm bizi yüz düzlüğünde n fizik tedaviye bile yolladılar düşün psikolojim nanaydı sonra baktım kendi dönüyor sağa sola yatarken baktımki düzelmiş 🥰🥰 herkes diyodu dönmeye başlasın die öyle de oldu ☺️
yirmiikikasim23 Enlsr ama annelik iste insanin aklina turlu sey geliyor napalim😊 bu uygulama olmasa bende ooo dunya paralar verir artik yastik yorgan dizerdim eve heralde😀