Srp94 balonjoje bizimkide ilk atarken ağlıyor,birkaç saniye parmağımı çekmiyorum geri çıkmasın diye sonra normale dönüyor altını hemen kapatıyorum, sizde attıktan sonra bekleyin biraz parmağınızı koyup o içine alır zaten
Esraraz balonjoje ağlaması cok normal bizimde bir dönem kabızlık sorunumuz oldu ve fitili koyarken evi yıkarcasına ağladı suan cok alışık olmadıgın için koyamıyorsundur zamanla alışıraın gönderdikten sonra iyice deride gönderin ama elinizle popo deliğini biraz kapatın. Yalnız biz fitil vermeden önce kulak çubuğu ile uyarıyorduk o zaman yapamazsa fitil uyguluyorduk kulak çubuğunun pamuklu yerini bbiraz yağ sürüp poposundan içeriye sokun ayakları havada olsun pamuk olan kısımı soksanız yeter içerde biraz çubuğu saga sola oynatın yuvarlak hareketler yapın uzun bir süre o şekilde. Çıakrdıktan sonra kakasını yapabiliyor birde sabah aksam zeytınyagı içirin.
Esraraz balonjoje biz zeytinyağı kullanmaya başladığımızda 40 günlüktük doktorumuz önermişti 4 aylık olduk hala kullanıyoruz sorunda yaşamadık.
Ikrazumra19 balonjoje 2 aylikken mamasina koyuyordum hicbirsey olmaz kac defa normalde verdim doktorum söylemişti
Efy Fitl yerine zeytinyağını kulak çöpüyle poposuna sür bacaklarınıda karnına doğru ittir benim kızımda kaka problemi yaşıyoruz bu şekilde yaptırıyorum yapamadığı zaman
GirayinAslisi Ben fitilin ucunu yaglamiatimverdikte sonra biraz parmagim durmustu orda ve hemen poposunu kapadik yanaklarini cikmamsiti
balonjoje Esraraz ya ne güzel destek olmuşsunuz çok teşekkür ederim ya 💓💓💓 ya korkuyorum zeytinyağı dokunur diye ama vereyim madem bu kadar çok insan vermiş bişey olmamış sonuçta
Ozsahantuba balonjoje bence hiç uğraşmayın benim bebeğim 11 gün yapmıyordu fitil daha çok bağırsak tembelliği yapıyor eğer beji dinler iseniz tam portakal mevsimi bir tatlı kaşığı ve içerisine çok az zeytin yağı damıtıp dikkatlice içirin hemen yapacak kakasını
Defnedilan34 balonjoje fitille uğraşma zeytinyağı ver 1 saate kalmaz yapıyor küçük değil ben 2 aylık kızıma günde 2 tatlı kaşığı veriyorum doktor söyledi
balonjoje Defnedilan34 valla ağlaya ağlaya uyudu bişey de yapamadım artık yarın vereyim zeytinyağını direk çay kaşığıyla içirecek miyim
Defnedilan34 balonjoje ben biberona koyup icirdim canım hep direk içmiyordu öğürüyordu biberon varsa daha kolay olur yoksa yavaş yavaş damla damla dok ağzına
balonjoje Nd12345 evet onu da söylediler yarın tekrar bi deneyeceğim olmadı şuan cesaret edemiyorum çok zorladım yavrumu çok ağladı
ybk2019 balonjoje iki gündür fitil sokuyorum Canım benim ki açılınca zaten çok mutlu oluyor gülüyor bacaklarını tutup iyice kaldırıyorum poposu tamamen açık oluyo ona agucuk agucuk yaparken tepiveriyorum 😂 hiç bişey anlamıyor. Bence kesmeden direk sokun keserdeniz sivri yeri kalırsa acitabilir bide iyice sokun heemn bırakmayın içine sokunca poposunu kapatın iyice girsin
balonjoje ybk2019 ya bizimki soktuğumu anladığı an ağlamaya başlıyor ıkına ıkına geri atıyor yaa 🤣 nasıl gülüyor seninki şaştım kaldım yapıyor mu bari kakasını fitil ile
ybk2019 balonjoje yapiyo valla soğukkanlı ol tekte sok direk iktir iki üç kere denersen farkına varir