aannnnee Kızlar bebeğim ek gıdaya yeni geçti bugün avokado tattırıcam. Olgunlaştırdım 3 gün. Sonra kestim içi böyle yenir mi? İçinin nasıl olması gerekir? Eve ilk defa alıyorum?
caylavyu aannnnee Çürük bence bu bende oğluma yediriyorum hiç böyle olmuyor içi tertemiz. Yedirmeyin ne olur ne olmaz midesini bozmasın
Ersoynesli10 aannnnee bozulmuş canım bend eyediriyorum oğluma tertemiz oluyor içi,alırken dışınında temiz olmasına dikkat edin siyah benkli olmasın onlarrın içi kararık oluyor
Sebusebu aannnnee bunu yedirme canım ama sen yiyebilirsin :) muhtemelen zaten olgunlaşmış aldın 3 gün sonra bozulmaya basladı. Alırken sert alırsan sonra yumuşatırsın.
caylavyu aannnnee Bozuk çıkabilir. Ben File marketten alıyorum düzenli yediriyorum hiç denk gelmedim böylesine 🤦♀️
Baklavanida aannnnee migrosun avakadolarını asla beğenmiyorum hep böyle oluyor benim aldıklarımda a101in çok güzel
moommyyy caylavyu file marketten aldıklarınız kaç günde yumuşuyor? Ben geçen hafta aldım hala çok sert balkonda bekletiyorum ama yumuşamadı
caylavyu moommyyy 2-3 güne maksimum yumuşuyor. Eğer sizin hala sert ise aldığınız muzların arasına koyun bir kaç gün öyle dışarda beklesin çabuk olgunlaşır.
Mgf moommyyy yanına elma koyup karanlk bi yere şeffaf poşetin içine koyarsanız 2 3 güne olgunlşr.bn mutfak dolabna koyuyorm.
Misssitare aannnnee çok mu bekleyttiniz acaba? Bende evde olgunlaştırıyorum. Yanına elma muz koyunda güzel olgunlaşıyor. Hava sıcak 2 günde de olgunlaşabilir ara ara bakıp yumuşaklığını kontrol ederseni iyi olur.
bizdejantikizlardik aannnnee Az önce aynı şeyi yaşadım 🥹 İki günde kahverengi olmuş. İnternetten baktım yemeyin yazıyordu attım bende.
Merve450303 aannnnee çok bekleyince böyle oluyor bide bı kere sap kısmını çıkarmıştım ben böyle olmuştu