canparelerim VII-Kleopatra ay teşekkür ederim🥰 gerçekten çok karakteristik bi yüzü var, benimde öyle keskin hatlı çenem, elmacıklarım ve gözlerimiz gerçekten de kadınla aynı, resmen ikizim gibi bişey😅
JollyBaby Deletedmom104 Benide desem fazla mı uzun boylu olurum ahahahs şaka şaka beni asya kore ama küçükken daha cok ya. Şu ayla dizisinde koreli kız vardı ya Bi fotoğrafım var görme aynı oyum sanki sndjd
VII-Kleopatra Deletedmom_110 aaa sen cidden güzelsin auran çok hissediliyor. Eminim ki tarzına uymayan insanlara bile güzel görünüyorsundur. (Sonuçta güzellik göreceli)
VII-Kleopatra Prensprensesannesiiii ayyy aklıma geldi bu postu açarken az önce son bölümü izledim dedim ki benzeyen var mıdır acaba.
dilberhala1 VII-Kleopatra İrem saka benzetiyorlar ajsnsnansnsn hiç alakam yok bence ansnanjs daha çok mimiklerimi ama bu selaaattttinnn rolünde ki haline 😂😂😂
VII-Kleopatra dilberhala1 demek ki onun gibi enerjik ve güzelsin 🫠 ayy keşke güzel kadınların hepsi arkadaşım olsa gurur duyardım hepsiyle 🫶🏻