Allah aşkına saati saatine, güzelce ilaç içirebiliyor musunuz ? Her bakımını güzelce, kendinizi hırpalamadan yapabiliyor musunuz ? Oğlum hasta oldu. 10 yaş yaşlandım. Ne ilacını güzelce içirebiliyorum, ne burnunu temizleyebiliyorum, ne hava verebiliyorum, ne başına soğutucu bant koyabiliyorum en basiti temassız ateş ölçerle ateşini ölçebiliyorum. Hiçbiri. Uyurken bile hiçbiri. Asla korkutmadım. Yemin ederim bu zamana kadar tek bir şeyini bile zorla yapmadım. Soğuttum korkuttum şöyle yaptım diyebileceğim şeylere bakıyorum yok. Güle oynaya geliyor ilaç saati, güle oynaya binbir oyunla yapmaya çalışıyorum. Bir ateş ölçücem, ateşini ölçmediğim nesne kalmıyor evde. Hiçbirini yaparken sesimi bile yükseltmiyorum. İlaç saati gelince dışarı bile çıkarıyorum, arabayı seviyor arabaya götürüyorum ediyorum yok! Bugün kaçıncı gün bilmiyorum, kaç gündür uykusuz ve açız bilmiyorum. Hastalığın da etkisiyle huysuz, her şeye hayır diyor. Anlıyorum. Ama 8:30 da içmesi gereken antibiyotik 9:30 a gelince zorla içirdik. Babası tuttu ve ben içirdim. Kendimden nefret ettim, ebeveynlikten nefret ettim, tuttu diye eşimden nefret ettim. Dayanamadım oturdum ağladım ya. Daha 5 günü var antibiyotiğin. Bu 10 kez ilaç savaşı demek. Allah aşkına bana bir akıl verin.