mervelink Anneler merhaba, oğlum 6 aylık oldu ve gece saat başı kalkmaya başladı. Uyutuyorum beşiğine koyuyorum hemen huysuzlanıyor ve 1 saat içinde uyanıyor. Nedeni nedir büyüme atağında mıyız? Ne yapmalıyım? Uykusuzluk mahvetti beni.
eftalyamom26 mervelink 27 aylık kızım hala saat başı kalkıyor .. bitmeyecek bir çile insanlıktan çıktım artık
gokturkasli mervelink 7 bucuk aylik 3 te kalkiyoruz 5 e kadar dus alirsa 12den 7ye kadar dus aldirip uyutun
akkurt mervelink bizde o 4 ayda aynı böyleydi bu daha uzun sürüyo resmen işte bugün bi karar aldım gündüz uyukularını kısa tutmaya calıscam
mervelink akkurt bizimki gündüz uykularını da kısa uyuyor. 30 dk 1 saat 45 dk gibi üç uyku zor yapıyor bazen lütfen şu 6 ay çabuk bitsin
mervelink eftalyamom26 sizi o kadar iyi anlıyorum ki ah ah geçecek yeter ki sağlıklı olsunlar diye avutuyorum kendimi
mervelink gokturkasli dediğinizi yaptım duş aldırdım yine saat başı kalktı gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.
mervelink 1bebe1kedi alt 1bebe1kedi bizimki alt iki dişi 5 aylıkken çıkardı. Ama üstlerde henüz birşey yok
glsm228_ mervelink evett 6. Ay atağı 🥲 4.ay çok berbat geçmişti bizim. 6. Ay atağı o kadar sarsmadi ama yine de zordu. 2 hafta falan sürmüştü yaklaşık.
mervelink glsm228_ 3 4 gündür bizde bunu yaşıyoruz ve 6 ay 12 günlük olduk. Bakalım ne zaman geçecek ama çok yorucu hele ki size yardım eden bir destekçiniz yoksa çok zor oluyor 😔
glsm228_ mervelink kesinlikle çok zor. Saat başı kalkardı bebeğim. Sabah erkenden kalkıp işe giderdim ben birde 🥲 8. Ay atağı kapıda bizim şimdi. Ona çok daha zor diyorlar. Bakalım nasıl olacak
Balyanak_19 mervelink gel sarılalım bir yaşa günler kaldı hala böyle inanın kaç gündür hele daha şiddetlendi gözlerim zaten bozuktu şimdi daha beter oldu göz kapağımı kapatınca ağrıyor inanın gözlerim kıpkırmızı geziyorum hasretim aralıksız uyumak 🥹
Asli1923 1 yaş hala aynı, uyku eğitimi de verdim tam iyiye gidiyordu yürümeye başladı eğitim bozuldu 😞 umudum emzirmeyi bitirince düzelmesi yönünde
mervelink Asli1923 inşallah düzelir. Sanırım düzeldi derken bir ay sonra hop yeni bir atak dalgası yine başa döneceğiz. Allah hepimize sabır ve sağlık versin 🙏🏻🙏🏻
Balyanak_19 mervelink bende öyle birde bugün çok rahatsızım ama bebeğim için ayaktayım annelik çok zor çok