Byzgl_2019 Ertugrul123 azıcık dursaydı yıkıycaktım ama 1 saniye bile susmadı ki uyanınca yıkıycam artık
Depresif_polyanna Büyüme atağı olabilir mi? Çünkü benim kızımda 11 aylıkken atak geçirdi. Melek gibi kızım cadının teki oldu.yaklaşık 10 15 gün sürdü. Şimdi geçti çok şükür. Eski haline döndü. En zor atak 10. 11.aydaki atak. Kök söktürdü bana valla.
Byzgl_2019 Ertugrul123 ayy uyandıktan sonra yıkadm yıkamaz olaydım. Ağladı yakama yapıştı üstüme çiş yaptı yarım saat çıplak gezdi evin içinde.
Ertugrul123 Byzgl_2019 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😔😔😔
Ygtek Byzgl_2019 bugün aynı durumdaydım uykusu var deli gibi asla uyumuyor meme emmiyor içli içli ağlıyor 1 saat kucağımda evi dolaştırdım bana mısın demedi yine aynı artık sinirden bende ağladım zar zor şimdi uyuttum oda ayağımda bıraktığım an yine ağlicak
Ygtek Byzgl_2019 ay gerçekten ya eşimi arıyorum dışarda olduğu zaman aşkıım hiç durmuyor diye bi geliyor oğlum melek😂😂
Fadimr Byzgl_2019 diş sancısı canım aynı şeyleri çok yaşadık biz malesef susmuyor ancak bedeni yorgun Düşünce uyuyor bizimki hep gece denk geldi çok sabahladık öyle Hatta bazen çıkıp arabayla gezdiriyorduk sakinleşsin uyusun die
Byzgl_2019 Fadimr diş değil maalesef atak dönemi 😶 uyumak istemiyo. Şu an uyku saati geldi yine aynı senaryo başladı. Bizimki dişlerini çok rahat çıkarıyo ağlama sızlama ateş vs olmuyo. Şu an saçma sapan bi durumun içindeyiz
Deletedmom814 Byzgl_2019 idrar yolu enfeksynu olabilir bnmde oyleydi meger cis ederken sizlama oluyomus gecmiyomus acisi
Byzgl_2019 Ygtek hiç sorma😶 eşim bi geldi gülücükler kahkahalar. Ben şok yaaa. O çocuk gitti başkası geldi sanki
Derininannisi Byzgl_2019 sıkıca giydirin dışarı çıkırın bi market iki tur yapın sakinleşir belki sıkılmış olabilir evde
Byzgl_2019 Derininannisi fırtınalı yağmur var o yüzden çıkamıyorum. Yağmur olmasa çıkardım da elimden bi şey gelmiyo
Byzgl_2019 Derininannisi dışarıya da çok alışkın bi çocuk yazın hergün çıkıyorduk şimdi eve kapanınca o da kötü oldu ama napim elimden bi şey gelmiyo
Ygtek Byzgl_2019 evet😂😂 eşime söyledim hatta aşkıımm böyle böyle oluyor diye tabi canım tabi diyor😂😂😂
Byzgl_2019 Ygtek ben bugun görüntülü aradım bide babasını gördü anında sustu gülücük ler başladı. Allahım ya sabır dedim😂 vercem seni babana o baksın sana artık diyorum.