Annepre8- Kızlar koltuk altı 36.4 alın 36.7 ve 37.1 arası vucut 37.5 bazen 36 napayım ben buna nereyı referans alayım calpol versem mi acaba yoksa cıkıp acıle mı gıtsem su an antibiyotik kullanıyor hapsırık öksürük Of
3kedili2bebekli Annepre8- neyle olcuyorsunuz bı anam babam usulü dudaklarınızla ölcun sicak geliyir mu bir de koltuk altını ölçün onu baz alın daha iyi bence tabi bu benim fikrim
sek_kahve Annepre8- yazdığınız bütün değerler normal. 38.5′i geçmeden calpol falan vermenize gerek yok
ahsennr Annepre8- 36 çok normal 37 de normal biraz sakin olun geçer üstünü inceltin olmadı kafası hariç bir duş aldırın veya sirkeli ılık suyla pres yapın geçiyor
Annepre8- 3kedili2bebekli koltukaltı ölçerle 36.5 aslında yogun bakımda falan hep onla ölçüyolardı lazerle alın vucut 37.3 cıvarı
sek_kahve ahsennr canım yorumda sirkeli su demişsin, onun faydası yokmuş. Görmüşken size de post sahibine de söylemek istedim, hatta yapmamak lazımmış o şekilde
muallimehanimmmmmm Panik yapmayın geçenlerde bende bebeğim yeni doğmuştu ateşi var sandim acildeki doktor bana üstünü çıkarıp sadece atletle ateşini olceceksiniz dedi yani kiyafetleriyle doğru sonuç vermezmis birde bana temassız sadece alından ölçün yeter 38 üstüne çıkarsa gelin demişlerdi
ttrck Annepre8- canım ateşi yok ki , boşuna panik oluyorsn üzeri giyinikken vucut 37.5 çok normal, şüphen olduğunda üstünü soy zıbınla bırak bikaç dk sonra tekrar ölç alın ve şakaklardan 3 ünün ortalamasını al gerçek sıcaklığı bulursun
sek_kahve ahsennr hemşire teyzem ve kuzenim var onlarla konuşurken öğrendim, doktoruma da sordum sonrasında
Rwerdst Annepre8- ahsennr sirkeli su kılcal damarları büzüştürdüğü için dış ateş düşerken iç ateş yükselir. Havaleye davet çıkarır. Sakın böyle bir şey yapmayın ü sek_kahve
Sincap10 Koltuk altı 38 derece ılık duş aldırdım calpol verdim akşam 8 de başladı ateş ikinci calpolu verip tekrar duş aldırdım hala 38 ne yapacağım bilmiyorum bende 😢 biraz daha düşmezse hastaneye götüreceğim
ahsennr sek_kahve bende doktorumdan tavsiye olarak aldım hemde çocuk doktoru tek doktordan da değil bir kaç doktor tavsiye etti
Heymissbon ahsennr o doktoru degistirin o zaman.. sirkeli su dis atesi evet dusurebilir ama ic ates devam ediyor.. allah korusun havaleye kadar gidebilir..