reyhan30 Ozra katılıyorum delilik diyorlar delilik değil aptallık bence 😂 kim kendisini bırakıp başkası ile gece gündüz ilgilenir. Rahatça uyumak yemek yemek hava durumuna bakmadan özgürce gezmek varken
bebekke reyhan30 hahahaha hava durumu kısmı beni benden aldı ya annelik yaşamaktır yaa yaşadığını hissetmek❤️❤️
Ozra reyhan30 evet o anlattıklarınıda geçtim hastalığı var atağı dişi ağrıyan baş üzülen sen yok anam 😂
bebekke silaa66 yeterli gelmez bir cümle ama annelik kesinlikle kalbinin atışıdir Allah’ıma bin şükür bu duyguyu tattırdı ne mutlu bize 😥 dogurmadan da anne olabilen güzel insanlara içinde o sıcaklığı hissedenlere iyiki kadınım
reyhan30 bebekke bebekli olunca pek yasamiyon nefes alıyon sadece inşallah çabucak büyürler de yaşarız 😂
parpaaliii silaa66 bir yerde okumuştum; Annelik bir kadının ömrüne yazılmış borç gibi… Güzelliğinden,dişiliğinden, sabrından çalmışlar sanki … Bu öyle bir gel git ki bir yanı aynaya bakmaya unutuyorken, diğer yanı yüzüne bakan küçük bir yüze ayna sanki. 🪽
lenannannesi silaa66 günde bir saat uykuyla ayakta durmak 2 yaşındayız ama haşen düzelmedi 6 aylıkken başladı şuan 2 yaşında 😴😴