Nurxxx silaa66 FEDAKARLIK , hemde kimsenin kimse için yapmayacağı kadar fedakar insan Uykudan, yemeden, içmeden ,keyiften ,dinlenmeden ,gezmeden herşeyden geçebilen.
Nurxxx nehirsude0 benim evladım değil sadece babasının kız saçmalama benim ki de öyle babası işten gelince öyle bi sarılır öyle ayrılmaz ki seni baban doğurdu dimi diyorum ama bence küçük olduklari için daha anlam vermiyorlar ve bizi hiç ozlemiyorlar ki sürekli anneye yapisiklar babalarını akşama kadar görmeyince ozluyorlar 😄
Nurxxx nehirsude0 hiç de parçalanmasın o kolayina geldiği için diyorlar mesela çogu bebegin ilk kelimesi dede çünkü basit söyleniyor Benim oğlum 3 aydan beri bariz anneee diye aglardi hatta her duyan kız bu anne diyor derdi ama tabi bilinçli değil ki daha şimdi öyle bi annemm dediği oluyor ki bak gör sen de eriyceksin öyle aşkın falan bitmesin yani içten içten anne diyecek 💗
sinemissim silaa66 kimler ne yazdı okuyamadım belki benden önce birisi demiştir ama bana göre ‘ADANMIŞLIK’
Zeynepmustafa5763 silaa66 fedakarlıktır her ne kadar yorgun da olsa onun için mükemmel bir anne olmaya çalışmaktır iyi kii var💖💖
1prensesannesi__ silaa66 annelik koşulsuz sevgidir o ağladığında canımın yanması gibi.. (bugun ilk defa çok ağladı 5 ay 26 günlük kızım neyden ağladığını anlayamadım çok üzüldüm ilk defa çaresiz hissettim kendimi konuşamıyor derdini anlatamıyor, emmiyor, oyun oynamak istemedi zorla emzirdim şuan bile diş mi atak mı bilmiyorum inşallah gülen günlerine geri döner hemen )