ygzgztk silaa66 Annemi anne olunca anladım anneme dargındım ama anne olunca annemi üzdüğüm için içim cız etti.Allahıma şükürler olsun ki bu duyguyu tattırdı şimdi ne kadar modum düşükte olsa evladıma nefes olmaya çalışıyorum oda bana iyi geliyor her gülücüğü dilerim ki büyüdüğünde aramızdaki sevgi ve saygı hep devam eder insallah o varsa ben her zorluğun üstesinden gelirim.
helinsila Hem kızıp üzülmek hemde bı o kadar sevmek acımak o ağladığı zaman hem canım acıyor hemde sinirleniyorum neden ağlıyor keşke hiç aglamasa keşke hiç canı acimasa tüm evlatlarımızın🥰❤️
nehirsude0 silaa66 bugün anladım ki bu çocuğu ben dogurmadim herşey bitti bugün aşkım sevgim artık benim evladım değil sadece babasının evladı sabah beri bagggbaaa diyor cildiracam az kaldı 😤
Nurxxx nehirsude0 benim evladım değil sadece babasının kız saçmalama benim ki de öyle babası işten gelince öyle bi sarılır öyle ayrılmaz ki seni baban doğurdu dimi diyorum ama bence küçük olduklari için daha anlam vermiyorlar ve bizi hiç ozlemiyorlar ki sürekli anneye yapisiklar babalarını akşama kadar görmeyince ozluyorlar 😄
Nurxxx silaa66 FEDAKARLIK , hemde kimsenin kimse için yapmayacağı kadar fedakar insan Uykudan, yemeden, içmeden ,keyiften ,dinlenmeden ,gezmeden herşeyden geçebilen.
Nurxxx nehirsude0 hiç de parçalanmasın o kolayina geldiği için diyorlar mesela çogu bebegin ilk kelimesi dede çünkü basit söyleniyor Benim oğlum 3 aydan beri bariz anneee diye aglardi hatta her duyan kız bu anne diyor derdi ama tabi bilinçli değil ki daha şimdi öyle bi annemm dediği oluyor ki bak gör sen de eriyceksin öyle aşkın falan bitmesin yani içten içten anne diyecek 💗