Annesiiiiiiii Dondurmalikahve Nevzat Tarhan var Instagramdan takip de ediyorum. Psikolojik savaş Mesnevi terapi Sen ben ve çocuklarımız var oda ebeveynlik ile ilgili. Şimdiki hedefim de Celal Şengör’ün senin cahilliğin benim yaşamımı etkiliyor adlı kitabı 🫠🫠
Dondurmalikahve Annesiiiiiiii Nevzat Tarhan var Evet bende kendisini seviyorum. Hepsi çok iyi kitaplara benziyor. Özellikle Celal Şöngör un o kitabını merak ediyorum, okuyup beğenirsen bana da haber et 🙂
Cennetkokulum___ Tubatgn ay buna ben de başladım ama ağır geldi devam edemedim. Ne kadar benzer şeyler ama di mi 🤫
Dondurmalikahve Tubatgn Dili ağır mı? @Cennetkokulum___ dediği gibi okumak için çok sakin kafa gerek demek ki
Tubatgn Cennetkokulum___ Günde belki 5 sayfa okuyorum. Bilirsin rüzgar bey esiyor ve kafam cidden basmıyor 😁😁
Cennetkokulum___ Dondurmalikahve Evet biraz ağır geldi bana çok sakin bir kafa gerekli en azından benim için.
Dondurmalikahve Kalimbanne Ahmet Ümit severiz 😊 Hocam bu arada hayırlı olsun ikinci miniğin yoldaymış 😻🌸
Dondurmalikahve Maka_Paka Bir önceki okuduğum kitapta, laiklik nedir ne değildirdi. Ülkede bu kitapları okuması gereken çok insan var 🫶👌
Dondurmalikahve nihanzade22 kendi adıma kızım yine diş döneminde uykusuzum, biraz da kızıma üzülüyorum. Şükür günümüze🌸 Siz nasılsınız⛱️ İlk dişleri mi çıkıyor yoksa azı, köpek dişi falan mı? Bende iyiyim çok şükür 🌺 Kitabın ismi neydi nihanzade22 postunuza bayıldım ❣️
nihanzade22 Dondurmalikahve sanırım 2.azı🤔 kızım 19 ay 20 günlük çok zorlanıyor Kitabın ismi Fang Ailesi😄
Cennetkokulum___ Kalimbanne aaaa gerçekten mi ay hiç haberim yoktu 😍 sağlıcakla gelsin dünyaya çok sevindim 🥰
Kalimbanne Cennetkokulum___ daha çok minik 🥹 3 hafta 5 günlük 🥲 kan verdim sonucu bekliyorum ama hissediyorum sağlıklı olacak 🥹
Cennetkokulum___ Maka_Paka kitabın kapağının resmini alabilir miyim rica etsem 😂☺️ Çok severim böyle konulu kitapları 🤭