Minel-inannesi 3247 ay akil edip uretip satandan Allah bin kere razi olsun dedigim urunlerden biri. İmkaniniz varsa alin.
diapmelka 3247 bence de çok iyi bir ürün🤌🏻 ona rağmen yaram oldu başlarda ama o olmasa napardım bilmiyorum
3247 Minel-inannesi alıcam inşallah ama bı arkadaş bana geç kalmışsın dedi 2 aylık bebeğim etkı eder mı
Minel-inannesi 3247 gec kalmak diye bisi yok. Benim kizima dogumdan itibaren yaklasik 7aylik olana kadar bi kullandim biraktim. Disleri cikmaya baslayinca tekrar kullanmaya basladim.
3247 Minel-inannesi ben daha hiç kullanmadım kızım 2 aylık yara oldu arkadaş dedı doğumdan önce başlamalısınız
cadis Minel-inannesi dişlendiği zamanlar ısırmalar çok oluyor mu? Bizim dönem yaklaştıkça tedirgin oluyorum.
vaveyla__ Bende fayda etmedi 🥹 takmadan önce krem sürüyorum acaba ondan etkisini mi kaybediyor bilmiyorum
Kuzeysmom_ Bebeğim çok emmediği için kullanmaya fırsatım olmadı birkaç kez kullandım sadece ama kullananlar memnun e bebekten yüksek ayarlı olanı almıştım elimde var isterseniz uygun fiyata gönderebilirim