buketzm Arkadaşlar primaya geçtim 3 numarasına gene belden yukarı full taşıyor. Ne yapacağımı şaşırdım bu probleme çözüm nasol üreticem. Bebeğim 3 aylık 7 kilo 3 numara kullanıyorum küçük demeyin bez kocaman oluyor anlamadım
aslanimiz buketzm molfix sarı paketi öneririm ishal olduğu zamanlarda bile taşma yapmadı ayrıyeten katı gıdaya geçtiğinde o taşma olayı pek yaşanmıyor
Ballilokmam11 buketzm külot bez deneyin isterseniz bende pampers külot ve normal bez kullaniyorum öyle bir sıkıntı yaşamadım
KLORAK buketzm biz bunu kullanıyoruz b.k tutucu yeri var 🤣 ishal olmadığı sürece işe yarıyor diğer türlü 1-2 damla kenardan ya da azcık sırtına (13 aydır 4-5 kere yaşadım)
Bir-prens-annesiii buketzm o zamanlarda her türlü geçiyor ya oğlumun da geçiyordu bizde prime kullanıyoruz kakası suluydu oğlumun hep de geçerdi üstüne her kaka yapmasında üstünü değiştirirdim ek gıdaya geçtikçe bu sorun yavaş yavaş düzeliyor
Bir-prens-annesiii buketzm ben bir çözüm bulamamıştım sürekli geçiyordu ne zaman ki ek gıdaya geçtik kakası katılaşmaya başlayınca bu sorunda geçmiş oldu
betul912_ Bebem natural de hiç sıkıntı yaşamadım birde kakasını yapınca çok bekletmeden alıyorum gece 12saat durduğunu bilirim hiç sizdirmadi
Tugbayildizz buketzm molfix sarı paket kullanıyorum pure&soft olan. Tabiki ilk 6 aylık süreçte bizde de oldu kaka sızması ama çok nadir hemde pozisyondan dolayı ana kucağındaylen hep sızıyordu ek gıdaya geçince o sorun da ortadan kalktı tavsiye ederim.
Rwerdst buketzm prima da bende bu sorunu yaşadım goon premium soft kullanıyorum gündüzleri geceleri de prima hormanie külot bez kullanıyorum. Oğlum 9 aylık
ayrilbacim buketzm molfix kullanıyorum küçük olmadığı takdirde taşması olmuyor içe dogru katliyorum iki tarafıda