Kızlar hatırlayanlarınız vardır belki, daha önce de post açmıştım bu konuyla ilgili. 8 aylık bebeğimin ip yuttuğundan şühpeleniyorum ama emin değilim yani gözümle görmedim yutmamış da olabilir sadece bir şüphe. Yani özetlemem gerekirse koltuğun ortasında bir tane küçük ince ip yumağı vardı ben elime alıp attım diye hatırlıyorum ama emin değilim bebeğim de koltuğun ucunda oyuncaklarıyla oynuyordu ve bir defa öğürdü bende şüphe ettim ipi mi yuttu diye, çöpe baktım ama o anki panikle açıp kapattım tekrar, dikkatli bakmadım ipi göremedim iyice panik oldum. Yani koltuğun ortasına kadar uzanıp alamaz diye düşünüyorum ama şüphe işte. Şu an yurt dışındayız bebeğimle o nedenle doktora götüremedim, 10 gün oldu bebeğimde herhangi bir huzursuzluk yok. Normal yemeğini yiyor kakasını da yapıyor her zamanki gibi. Kakasını kontrol ediyorum ama ip falan çıkmadı tabiri caizse delik deşik ettim bilmiyorum belki de yutmadı sadece bir kuruntudur. Yakında kısmetse Türkiye’ye döneceğiz orada eşimle tedbir amaçlı acile falan götürmeyi düşünüyorum fakat röntgende ip görünmüyormuş. Napsam bilemedim herhangi bir huzursuzluğu da yok, acilde röntgen falan çekerlerse ipin görünmeme ihtimali çok yüksekmiş, sizce gitsek mi yoksa boşvermeli miyim? Napcamı bende bilmiyorum çok kararsızım bu konuda, sizden fikir istiyorum