Eceerva Kızlar bulunduğum yer küçük bir ilçe vicco ayakkabılardan almak istiyorum ama denemeden alacağız kaç numara almalıyım nereden bileceğim şimdi
Zeyyyynep Eceerva benim kızımda 11 aylık yeni aldım 21 numara vicco ayakkabılardan trendyolda herkes 20 numara ideal oldu diyordu ama benim kızımın ayakları biraz büyük o yüzden 21 aldım tam oldu birde yürümeye başladı uzun süreli giysin istedim
sedaozan Eceerva ayağının altını ölçmeniniz lazım. Zaten viccoda tablo var kaç cm için kaç no almanız gerekiyor ona bakıp alırsınız
plajterligi Eceerva bebekten bebeğe değişiyor numaralar. Benim oğlum 18 aylık olmasına rağmen 21 giyiyor bazı markalarda 20-22 olarak değiştiği oluyor, siz parmak ucuyla topuk mesafesini ölçüp yarım cm büyük alabilirsiniz
aysegul9323 Eceerva denemeden ya da ölçmeden almayın bence. Benim kızım 15 aylık 18 numara ayakları ilk adım ayakkabısı zor buldum😄
Bus1903 Eceerva vicco da beden tablosu bar ordan bakabilirsiniz. Biz deneyerek aldık 1 numara büyük aldırmıştı çalısan bize 2 ay sonra olmadı ayakkabı 😂😂😂😂😂