Cileklimilkshake benbuyum 10 15 tane bamya tohumunu ılık suda bekletip sabah akşam aç karnına içince dizdeki sıvıyı artıyor demişti hastanede bi teyze bide bamya yemeği tüket bol bol
Cileklimilkshake benbuyum varislere ultrason falan çekildi mi ameliyat denildi tıkalı mı damarlar ne dediler ? Başka doktorada gidin isterseniz ırsi olabilir varis.
denizz42 Vfa34 teşekkürler bilgi için deneyebilirim bendede ses geliyor çokda ağrılarım var ayak bileklerimde felan dizlerimde felan devlette randevu beklemiyim diye özele gittim boşuna gittim resmen
Vfa34 denizz42 magnezyum yaninda d vitamini de kullanin tek basina etki etmiyor d vitamini eksikse büyük sıkıntı onuda kullanabilirsiniz d3k2 olarak
dolunaymomsss benbuyum aynı ben evlendikten sonra oldu doğumdan sonra da arttı ameliyat demişlerdi her iki diz kapağıma da ama.muhtesem bir doktor buldum ameliyat olursan kalkamazsın ne ameliyatı dedi bir iğne yaptı totodan mis gibi bir senedir 🫣 bir de skolyozum
benbuyum dolunaymomsss bende ameliyatın çok iyi olmadığını duymuştum çoğu olan kişi daha berbat hale gelebiliyormuş ,ben önce bi varislerim için gidip sonra da diz kapaklarım için görüneceğim bakalım inşallah çözüm bulunur da
benbuyum Melike_ikra ben daha gitmedim bilmiyorum gitsem tedavi uygularlar mı diye tereddütte kaldım evde kendim ne iyi geliyorsa onları uygulayacağım üst yorumlarda çoğu arkadaş yazmış canım eğer bakarsan belki yararlı bişiler bulursun
Cisemcagan17 benbuyum bamya tohumu yut sıvılar için ilik suyu kemik suyu kella paça kireçlenme için egzersizler var
benbuyum mervedefneduru doğru söylüyorsun canım doktora bi gidiyim bakalım ne diyorsa ona göre bi yol alırız,bamya tohumunu da çok diyen olmuş alıp onu da deniycem inşallah faydasını görürüm canım çok teşekkür ederim çok sağol ♥️
Denizoglan benbuyum maddi durumun nasıl bilmiyorum ama işin ehli bir doktora proloterapi ve Prp veya kök hücre yaptırabilirsin canım
Usnac1995 dolunaymomsss Hmm ben istanbuldayım. Dizlerimde çıtırdı var ve azıcık şişti gibi ödem gibi duruyor. Bende randevu aldım gidicem, kireçlenme olduğunu düşünüyorum. O yüzden sormak istedim