Arasefemom Merhaba , oğlum 6 aylık. 2-3 gündür 37-37,5 derece ateşimiz vardı, dün bugün çıkmadı ama akşam üzeri soğuk soğuk terledi , şimdi de 33,9-34 derece ateşimiz çıkıyor. Başına gelen var mı ?
SevimliHayaletCasper Arasefemom cnm 35 derecenin altı hipotermidir mümkün değil yani bu kadar düşük olması. Sizin ya dereceniz yanlış oda sıcaklığı ölçümünde kalmış olabilir. Yada yanlış bölgeden ölçüyorsunuz. Bi kendinizi ölçüp buraya yazar mısınız
Tosbaninannesi jap bebek soğuk soğuk terlediği için vücut ısısının düşük çıkması normal doktorumuz bize böyle dedi kızım geçenlerde hasta olduğunda
jap Tosbaninannesi aynı yorumu yaptım bende post sahibine. Terin etkisiyle hemen ölçüldüyse öyle çıkmış olabilir. 34 derece ateş normal değil demek istedim size de :)
Alerjikrinit Arasefemom vücut değil de süt falan ölçtüğümüz ayarla mı ölçtünüz acaba kendinizi de bi ölçün
Yorgunanne30 Arasefemom bizimki de inip çıkıyordu artık hastaneye yakın diye getirdim inip çıkıyor di geçmiş olsun 🌸
Arasefemom Hastanedeyiz burda da ölçüldü 35 derece. Kan aldılar , serum takıldı bekliyoruz. Teşekkürler herkese🙏🏻
3ccukannesi Arasefemom öncelikle geçmiş olsun ilkkez duyuyorum 35 derece neden sıkıntılı düşük ateş belirtisi var mı yada düşük ateş ne yapıyor kafam karıstı siz cevaplayana kadar bende araştıracam şimdi ilkkez duydum nasıl oldu kacırdım bunu şu an şoktayım
Arasefemom 3ccukannesi 3-4 gündür öksürük 37,5 ateş vardı. Dün iyiydi ateşi çıkmadı ama öksürük ve terleme çok vardı. Bugün akşam da çok fazla terlemeye başladı. Vücudu soğuk olunca ateşini ölçmek geldi aklıma çünkü soğuk ateşin olduğunu ve yüksek ateş kadar korkutucu olabileceğini biliyordum. Doktorumuza haber verince hemen getirmemizi söylediler. Şimdi yatış verildi 1-2 gün gözlem altında kalıcaz. Vücut ısısı soğuk terlediği için normale dönemiyor. Crp 9 çıktı enfeksiyona bağlı olarak olabilirmiş bu durum.