HappyKids Merhaba Annelerimiz 💜 Bebeğinizin rutin kontrolleri için; 📌 Hangi ilde hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz? 📌 Ne kadar muayene ücreti ödüyorsunuz? 📌 Hastanenizden ve doktorunuzdan memnun musunuz?
Buennno HappyKids yani şöyle ki ben aslında türkiyede yaşamıyorum ama türkiyeye geldiğim zaman için gittiğim çocuk doktoru var...ve şöyle ki orası hastane değil clinic...Ben Bazı devlet hastanelerinin bazı özel hastanelerden daha iyi olduğunu düşünüyorum...bu konu uzun ve tartışılır Neyse doktorum avrupa yakası beşiktaştaydı adı Selçuk Uyguçgil en son 4 sene önce gitmiştim kendisi 400 .00 tl alıyordu...ama bir seansta nerdeyse 40 dakika boyunca anneliği öğretiyor....yurtdışında yaşamama rağmen acil bir durumda arıyorum soruyorum...hem iletişim halinde olması süper kendisi benim annelik moduma çok uygun bir doktor ilaçtan mümkün mertebe uzak ki biz yurtdısındada pek ilaç vermiyor doktorlar çok çok önemli birşey yoksa ...şimdi ne kadar bilmiyorum ama imkanı olan olmayan her annenin bir kere gitmesini çok isterdim....:(
SinanzehraNeva HappyKids Çorum Özel Hastanesi'nde doğum yaptım muayene ücretimiz 65 TL idi doğumum Emine demet Demiray Zelveci tarafından yaptırıldı bebek için elitpark hastanesine gidiyoruz muayene ücretimiz 15 tl
Deletedmom115 HappyKids Van/ Lokman hekim hayat hastanesi. Necip Akgül. Tsk bağlantılı olduğumuz için 15 tl veriyorduk anlaşma kalktı 70 tl civarı.
Sasah1441 HappyKids ankara Sincan koru hastanesi Aydın hoca çok memnunuz Zekeriya Hoca da var o da çok iyi 👍
mikkonunannesi- Üsküdar devlet hastanesi Çamlıca semt polikinliği Selma boylu ağzı kuru harika bir doktor 🌸 hep oraya götürürüm
Deryauras12 HappyKids Kağıthane özel derindere hastanesi doğumda kontrolde. Memnunum doktor wassim bekraki. Ssk ile anlaşmalı 100₺ ödüyorum.
kutsalmavi Deryauras12 ben de orda doğum yaptım fakat wassim bey ordan ayrılmış siz şimdi nereye gidiyırsunuz
Ebruko Ankara Sami Ulus Beştepe Ek Hizmet Binası, Elif Çıldır hanıma gidiyoruz rutinler için. Ama hastalık gibi bir şey olursa Lokman Hekim veya Keçiören Özel Hastanesi'ne gidiyoruz. Doktorumuzdan çok memnunuz çok tatlı birisi 🌸
Bgmkr Ebruko lokman hekim etlikteki mi eğer oysa hangi doktora gidiyorsunuz? Ben de oraya gitmek istiyorum da tavsiye verirseniz sevinirim😊
Ozdogan14 Buennno merhaba benim oğlum 22 günlük yurt dışına gideceğiz,zamanı belli değil eşimin görevi dolayısıyla orada da aşıları yaptırabilirim değil mi nasıl işliyor sistem şimdiden teşekkürler
Cinarhuseyininannesi Ankara ili demetevlerde özel ortadoğu hastanesine gidiyoruz muayene ücreti 68 tl idi en son gittiğimde doktorun adı Ayşe Yürümez çok iyi bir doktor çok memnunum eğitim icin amerikaya gitmişti o aralarda da araştırma hastanesine gittim ankara hastanesinde dr. levent cansu ya götürdüm baya ilgilendiler ordanda memnun kaldim
Nursahmetyusufaras00 Bilgeztrk yenibosna da mi otyroyosunuz farkli biyerde mi ? Muayene ucreti mi 90😶🤗
1defneninannesi Şanlıurfa /Şanmed hastanesi/Musa Cura/50 tl 3 aydr gidiyoruz simdilik memnunuz idare eder.Özel hastaneden beklenilen ilgi ve alaka tam karşilanmiyor olsada devlet hastanesindeki doktorlardan bir tık iyi.
paputmoms 1defneninannesi Urfada olsam kesinlikle Abdurrahim Çekin in yanına giderdim müthiş Bi çocuk doktoru eniştemin tanıdığı instagramdan takip ediyorum ne zaman soru sorsam asla geri çevirmedi hep cevap verdi
Duru_m Sultan abdulhamithan eğitim araştırma Hastanesi yenidoğan döneminde gidilecek tek adres doçent doktor ilke akın Mungan mutlaka görünün yenidoğanın her günü kıymetli
Leylik Surp pirgiç Ermeni hastanesi Dr Eyüp Saygın kendisi tecrübeli ve öngörüsü yüksek bir dr. SSK anlaşmalı 100 lira civarı ödüyorum.