ckezban HappyKids ankara hacettepe üniversitesi hastanesi doktorum erdem beydi inanılmaz memnun kaldim.dogumdan önce 10gun dogumhanede kaldim hemşireleri olsun doktorları olsun çok memnundum. Birde özgür özgüncü doktor bey var çok istedim ama özgür beye ulaşamadım ulaşabilirseniz kesinlikle tavsiye ediyorum
Minikprenseees Karaman özel Selçuklu hastanesi gülderen cessur çok memnunum. Ücret 65 ama tahlil vs çok pahalı oluyor 🙄
Yasmin89 İzmir, özel klinik, dr. Dilek Dalkıran, 250 lira. 15 gün içinde diğer muayneler ücretsiz. İstediğim herhangi bir zaman whatsappdan yazıp en ufak şeyi sorabiliyorum. Gayet memnunuz.
Asel-72Neva HappyKids istanbul bayram paşa paypark hastanesi op.dr.halise yollu mükemmel bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum İstanbulda olan hanımlar sağlıcakla gelsin bebişler❤️🧿🙏
Deletedmom381 HappyKids İstanbul Fatih Medicalpark hastanesi cocuk Dr Fatih bey. 👌 220 lira muayenesi
Ozlemcy Ankara güven hastanesi doktorumuz emel atmaca çok memnunuz istedgmz zamn ulaşabliyrz ve çok ilgili
Ceylanceylan HappyKids Manisa Salihli de özel muayenehanesi olan çocuk doktoruna götürüyorum beslenmeden bakıma kadar herşeyimizle ilgilenen bir doktor. Kolik gaz sancılarımızdan da uyguladığı programlama kısa zamanda kurtulduk. Ve çok tecrübeli bir doktor.
DBsvn Mersin Akademi Hastanesinde İsmail Atay'a gidiyoruz çok memnunum eşide kadın doğum doktorumdu zaten muayene ücreti 85 TL 🌸
Baharaytekin HappyKids istanbul Beylikdüzü medilife hastanesi Dr. Saadet RIZAOĞLU 80 tl muayene. Çoo memnunuz doktorumuzdan, hastane bıraz yogun ama genede tercıh sebebımız🙏
Saripapatyamm Mardin / özel park hastanesi/ doktor veli bey/ 80 tl —- ancak kesinlikle mardinde gidilebilecek ne doktor var ne güzel özel bir hastane devlette Allah a emanet çocuğum hasta olmasın diye bakıyorum memnun değilim herhangi bir önerim yok memnun olan varsa önerirlerse sevinirim
Missteacher Saripapatyamm Kızıltepe Özel İpekyolu Hastanesinde Şehmus Tekin var ücreti 40 TL . Çok ilgili iyi bir doktor tavsiye ederim size de 👍🏻
semamuhammet Saripapatyamm iki ay önce taşındık Mardinden biz genelde Cihanpol hastanesindeki Devrim beye gidiyorduk. Mardin’deki en iyisi bence
Acemianne22 HappyKids Beylikdüzü medilife hastanesi Dr. Miktat Öztürk çok memnunuz benim çocukluk doktorumdu zaten 14 yaşına kadar bana o baktı tek sıkıntı hastanede miktat beyin çok sırası var 2 saat beklemek zorundayız muane ücreti tam hatırlamıyorum ama 120 TL olması lazım
Nurcanarya Gaziantep Amerikan hastanesi muayene 70 tsk anlaşmalı 59 tl Ali Sönmez en iyi doktor derim .
Yorgun-ana HappyKids babyboyege ay erkan iyi dediler onda doğum yaptım burnumdan geldi pis hastane KONAK doktor desen ilgi sıfır beni ameliyat masasında bekletti o kadar kalabalık ki resmen devlet hastanesinden kötü saatlerce odamızın çöpü bile atılmadı Konak mı önünden geçmem
minnikavokadom İzmir - özel muayenehane Hasan Özdemir muayene ücreti:200 TL çok ilgili, her an ulaşılabilir memnunuz 🌸
Dorukveannesii Tekirdağ Özel Star Medica Hastanesi doktorumuz Recep Yaver 100 lira muayene ücreti Çok memnunum bir şey olduğu zaman hastaneye gitmeden ulaşabiliyoruz yardımcı oluyor 😊
Byndrn Düzce çağsu hastanesi. Rifat can öztürk.tamamen internet fenomeni çok ilgili görünen ama ilgisiz biri.numara verip açmayan geride dönmeyen. Muayene saati olmasına ragmen yarım saat önden çıkıp 4aylık bebeğe bakmayan sadce kendi doğrularını ezber gibi anlatıp aslnda sizi dinlemeyen biri...ücret 60 tl. Hastane esra hnm vardı bi sefer gittik ilgisi güzeldi tam buldm doğru dr dedim atama nedeniyle gitti.şuan asiye hnm.başka çocuk dr yok zaten.ondanda pek memnun değilim.
Kylmz Byndrn bende Düzcede oturuyorum ve çağsuda hiç bir doktordan memnun değil o yüzde Bolu çağsu hastanesine gidiyorum orda İlker bey ve Emine hanım var çocuk doktoru çok iyiler çok ilgililer aradığında veya mesajlara hemen yanıt veriyorlar çok memnunum