Nimetlisaliha HappyKids Ataşehir memorialde çalışıyorum. Haliyle doğum orda yaptım ve rutin kontrollere Doç.Turan Tunç doktorumuz çok memnunuz :)
EdaMertSerdar HappyKids ben de istanbulda özel muayenehaneye gidiyorum dr. Ayhan kaftancıoğlu 100 tl sürekli iletişimdeyiz çok memmunuz
paputmoms 1defneninannesi Urfada olsam kesinlikle Abdurrahim Çekin in yanına giderdim müthiş Bi çocuk doktoru eniştemin tanıdığı instagramdan takip ediyorum ne zaman soru sorsam asla geri çevirmedi hep cevap verdi
Emel1989 HappyKids Eskişehir Batıkent Özel Ümit Hastanesi Uzman Doktor Coşkun Minnet Muayene ücreti:170 tl🤗🤗
semamuhammet Saripapatyamm iki ay önce taşındık Mardinden biz genelde Cihanpol hastanesindeki Devrim beye gidiyorduk. Mardin’deki en iyisi bence
Ozdogan14 Buennno merhaba benim oğlum 22 günlük yurt dışına gideceğiz,zamanı belli değil eşimin görevi dolayısıyla orada da aşıları yaptırabilirim değil mi nasıl işliyor sistem şimdiden teşekkürler
zeynepogretmen HappyKids Batman’da Özel Batman Dünya Hastanesi. Dr. Fatih Fakirullahoğlu Muayene ücreti 100 TL. Memnunuz. Doğumu da o hastanede yaptım. Batman şartlarında şehrin en güzel hastanesi. Normalde Antalyalıyım. Öğretmen olduğum için Batman’dayım. Devlet hastanesi konumunda olan hastaneler çok kötü durumda olduğu için özele gidiyorum. Antalya’da olsam özeli hiç düşünmez Eğitim Araştırma hastanesini tercih ederdim.
Deletedmom74 HappyKids istanbul kartal avicenna umut hastanesi/Abdülkerim Karakaş 🌼❤ benim çocukluk doktorum,kardeşimi de o büyüttü simdi de oğluma bakıyor. Çok memnunum ❤ 120ydi sanırım sigortalı ama değişmiş olabilir
Busraaa_derin HappyKids Özel Bursa Esentepe Hastanesi kadın doğum doktorum Esra Arık çocuk doktorumuz Pınar Kanlıoğlu ikisinden de çok memnunum ssk anlaşamaları var biz tss yaptırdığımız için 15 tl ödüyoruz
Pelo16 Bursa Pembemavi, Dr. Vildan Boz Erkan 💜 Çok tatlı ve sabırlı bir insan. Ne zaman telefonla bir şey sorsam hemen cevaplar, çok naif.🦋
Gnsl Hatay/İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Uzm. Dr. Canan Altunay. 🌸 cok iyi bir doktor çok ilgili bebeklere karsi da sevgi dolu bizlere karsi da. Muayene ederken konuşur bebeklerle üzerini kendisi çıkartır severek sakinleştirerek muayenesini yapar. Çok memnunuz. Muayene ücreti 120 ₺ normalde ama eşim sendikadan yararlanıyor 20 tl indirim oluyor 100 ödüyoruz.