Gamze-H Antalya, Medstar Topçular Hastanesine gidiyorum doktorum Mustafa Sağlam, çok güleryüzlü ve ilgili, gerçi bütün kadın doğum doktorları öyle o hastanenin :)
znrbll Eskişehir, Fatih ÖZGEN, muayenehane, 200 tl, işinde çok iyi bir doktor. Şanlıurfa, Özel Metrolife Hastanesi, Ali İhsan BULUT, 50 tl, idare eder. Şanlıurfa, Özel Lotus Hastanesi, Abdurrahman ÇEKİN, 60 tl, eh işte.
Kado87 Turkiye hastanesi esra cetinkaya.. tamamlayici saglik sigortamiz oldugu icin 10 muayene hakkina kadar ucretsiz.
Afrasel HappyKids pendikte özel bir kliniğe gidiyoruz Hidayet Gürsoy muayenesi 180₺ İlaca tamamen karşı bir doktor çok memnunum
Hll20 HappyKids tarsus medicalpark murat capanogluna gidiyorum ücreti 150. Aşırı memnunum. Tarık ve Ali hocada cok iyi. Cok güzel ilgileniyorlar. Onların ücretide 110.
Asel2018 Antalya Kepez devlet hastanesi ahmet yıldırım doktorumuz gerçekten çok iyi doktorlâ konusurken benim bile uykum geliyo okadar pozitif ki çok memnunum🙇
RabiaMevaninAnnesi damlaemir19 Canan hanimdan memnunmusunuz acaba?.Bizde gitmeyi düsünüyoruz ama henuz karar veremedim
ozge3747 HappyKids Mardin’de oturuyoruz ama kızımı Diyarbakır’da Memorial Dicle Hastanesine götürüyoruz. Doktorumuz Ersin Gözkeser. 120 tl muayene ücreti ödüyoruz. Doğumumu da aynı hastanede yaptım, hastaneden ve doktorumuzun ilgisinden çok çok memnunum.
annebusesi HappyKids antalya lara yaşam hastanesine gidiyorum. Doktorumuz Zeynep İbişoğlu memnunum. Muayne ücreti 90 tl
Laurenkiz HappyKids istanbuldayiz, Türkiye Hastanesi Sükrü Cido ya gidiyoruz, Allianz saglik sigortasi ile 15₺ katilim payi ödüyoruz, doktorumuzun oglumuzla iletisimi iyi ve bize guven veriyor🙏🏼
Minaprenses İstanbul Sefaköy medipol hastanesi dr Gülten dönmeze götürüyorum, genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. En azından şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadık. Muayene fiyatı çok uygun 70 tl. Ama oğlum 5,5 yaşında alerjik bir durum söz konusu olduğu için ekstra özel bir alerji uzmanına Prof dr Nermin Güler’e gidiyoruz o da 600 tl ama sonuç alıyoruz kesinlikle alerjik çocuklar için tavsiyemdir. Türkiye’deki sayılı uzmanlardan biri👍 Ama umarım kızımda gerek kalmaz 😔
irem-20 Minaprenses merhaba .Dr.Nermin Güler hanimdan memnun musunuz verim alabildiniz mi?Tahliller nerede yapılıyor.
Cakos HappyKids Findikzade Medipol Üniversitesi Hastanesi Uzm. Dr. Yeliz Öz Muayene ücreti: 60 tl Doktorumuzdan memnunum. Herhangi bir sorunum oldugunda whatsapp yoluyla kendisine ulasabiliyorum . Aksatmadan cevap veriyor sagolsun. Onerebilirim.