NaimeYilmaz Tüm annelerimizin yorumlarınızdan faydalanması için sadece soru maddelerini cevaplandırmanızı rica edeceğiz. (Harici yorumlar silinmektedir.) Anlayışınız, desteğiniz ve cevaplarınız için teşekkür ederiz.
Tuzluluklar2019 HappyKids İzmir Karşıyaka da medicalpark gidiyoruz Uz.Dr. Sibel Karkaç çok memnunuz muayene ücreti 198 TL
Emeliss Rutin kontrol için Bodrum devlet hastanesi zeynep hanim Alerji kontrolü için Sibel kılıçaslan 😌 200tl muanesi Milas özel izan hastanesi Kadın doğum uzmanı Süleyman Coşgun 😊 100tl muanesi
Minikkoalam HappyKids diyarbakırda hep devlet hastanesine götürdüm sonuç hüsran hiçbir şey öğrenemeden muayene bile etmeden gönderiliyoruz özele götğrcem artık önerisi olan lütfen yazabilir mi
Mervekaya Minikkoalam diyarlife eski vveni vidi Emrah başak memnun kaldım telefonda bile yardımcı oluyor. Misafir olarak geldim hataydan oradan bile hastalığı soruyorum yardımcı oluyor
N_E_M HappyKids istanbul bezmialem vakif univ. Eyupsultan poliklinigi dr merve adile celep kiyak. 3 aydir ona gidiyorum cok memnunum. Bezmialem yari ozel bi hastane. Uzm.dr lardan muayene ucreti alinmiyor. Tavsiye ederim.
EmineDC Bende bursa doruk yıldırım hastanesine götürüyorum orda dogdukları icin 72 tl muayne ücreti alıyorlar normal muayne 100 tl biz özel sigorta yaptirdik muayne kontrol 15 tl doktorumuz sabahattin karakaya cok memnunuz😊
Suleyapan Bandırma’da oturuyorum. Doğum doktorum Alaattin Kaçar. Balıkesir’de özel muayenesi var. Ücreti 120 tl. Doğumu Özel Sevgi Hastanesinde yaptırıyor. 3200 TL. Mükemmel ötesi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim. Çok kişiyi de ona yönlendirdim ve giden herkes memnun. Şimdi kızım 4 buçuk aylık. Kontrollerini Cihat Erdem’e yaptırıyoruz. 2 ayda bir gidiyoruz. Ücreti 200 TL. Özel asılarını herseyını takıp edıyor. Çok tecrübeli bir doktor. Onu da tavsiye ederim.
Prenses-annesi1 Bninannesi Ahmet Yıldırım’a gidiyoruz Edirne 150 lira ücreti özel bakıyor bir hastaneye bağlı değil
ZyNpYigit HappyKids Küçükköy Başarı Hastanesi Kenan Çalışkan en son 110 tl muane ücretydi Dogumum gercklesti yine oĺsa yine tercihm ilgli herangi bisey oldgunda ariyrdum saat kaç olursa olsun açıyordu telefnunu Allah razı olsun kendisnden
Aledammmm HappyKids büyük çekmece kolan hastanesi Hakan kılıç efsane bir doktor. Doktorun yaşlısı avukatın genci yararlıdır derler ya gerçektende öyle adam işinin hakkını veriyor🙂
Melikedaghan HappyKids Mardin devlet hastanesi atilla beye götürüyorum gayet ilgili ve işinde iyi bir doktor 👨⚕️
Ertugrul123 İstanbule Esenler Medıpol Murat Ermancık doğumu orda yaparsan 6 ay ucretsız olduğu ıcın net bılmıyorum sgklı 50 60 arası bısey sanırım
ARZU83 HappyKids İstanbul İSÜ Medikal Park Gaziosmanpaşa Hastanesinde 16 aydır Gafur Doğdu’ya gidiyoruz. Muayene ücreti 170 tl. Doktorumuz çok ilgili çoçuklara yaklaşımı gayet güzel. Ben memnunum.