tugcecet 1mutluanne akşam 6.30 dan sonra uyutmayın o saate kadar hoplatın zıplatın oyunlar oynayın yorulsun 🥰
Bsraa0809 tugcecet ben akşam 5 ten sonra uyutmuyorum akşam 9 a kadar ama yinede gece uykusu çok kötü neden böyle oluyor acaba yorulsada aynı . Yarım saatte bir falan sürekli ağlayarak uyanıyor, gündüz mesela hiç böyle yapmıyor uyuyor uykusunu alana kadar
elmacekirdegii 1mutluanne hiç bilemiyorum çünkü ben oğlumda doğduğundan bu yana gece uykusunda çok sayılıdır sıkıntı yaşadığım hatta hamileyken bile geceleri ben uyuyunca uyurdu hiç tekmeleyip uyandırmazdı ben uyanıp karnımı dürterdim maşallah diyeyim 🧿 yurtdışında bile ayak uydurdu jetlag olmasına rağmen. Tek problem meme bağımlılığı açlıktan değil çünkü bazen çok az emiyor.
1mutluanne elmacekirdegii masallah insallah benim kızımın da güzel bi uyku düzeni olur çünkü çok yorucu oluyor ev yemek bebek 😞
Bsraa0809 tugcecet 2 ayı geçkindir böyle bende diştir belki diyordum ama gelen giden yok😊 gazınıda çıkartıyor genelde ama bilemedim gaz olabilir belkide yoksa neden ağlayarak uyansınki birden🧐 gündüz gayet güzel uyuyor 💤
gktgemirshn 8 aylık olmasına 3 gün var maşallah 9.30 da uyutuyorum 2 3 gibi kalkıyor mama içip tekrar uyuyor 7 de uyanıyor
Busraata33 1mutluanne gündüz 5e kadar uyuma süresi var.5den sonra uyutmuyorum kendi uyuyakalmazsa sabah 7de kalkıyor emziriyorum uyumak isterse uyuyor yoksa 9.30da kahvaltısını yapıp uyutuyorum 11de uyanıyor oyalıyorum .Öglende 1-2arası uyuyup 5e kadar uyuyor genelde emzirme-yemek-banyo 8-9uyku tabi bazen uyanıyor geri uyutuyorum☺️7ay 6günlük geceleri saymıyoruz artık 3saate bir emiyor
1mutluanne Busraata33 masallah🧿 kızım hiç derin uyuyamıyor gündüzleri de 3-4 uyku yapıyor 3ü yarım saat biri 1.5 saat sürüyor
Busraata33 1mutluanne Bazı zamanlar öyle oluyor ben direk emzirip kucağımda uyutup geri bırakıyorum uykusu yoksa da belli ediyor zorlamıyorum bugün 4saat uyanmadı mesela ilk defa ☺️Ben uyandırdım sağlam beslenince de derin uyuyor bunu farkettim birde benim elimi tutunca😀
Busraata33 1mutluanne hahahaha inşallah daha beter olmazsa 🤣Büyüdükçe uyku gerilemesi oluyor üzmek istemem ama bir kaç saat bari derin uyur belki😊
1mutluanne Busraata33 bizimki büyüdükçe düzeliyor ilk aylarda hiç uyumuyordu gündüz, geceleri sabaha kadar salladigimi biliyorum 😂