birannebir Arkadaslar bebeğim 3 bucuk aylık boyum 160 kilom 63 Herzamanki kilom olan 55 olmak istiyorum Şekere asla taviz veremiyorum birlıkte baslayalımmı 1 ay kadar hergun konuşarak 😂🫶
Ngr_hurma birannebir dıyet yapmaya gerek kalmadan emzirdikce insan zayıflıyormus ben yaşayınca anladım baya bi kılo verdim benımde bebegim 4,5 aylık😀şuan eski kolama geldim 54,55 arasındayım😀
Prensesminik42 birannebir bende bu ay diyetisyen basliycamm. Cuma günü kan vercem 1.57boyum 80kiloyum ve asla kilo veremiyorum.versemde hemen geri alıyorum. Kabul birbimize desdek oluruz 4yasinda benim kızım 53hamile kaldm 70dogum.yapmtim
birannebir Temmuz5_ sizin kilonuz boyunuz kaç 😂 Aralıklı oruç yapmayı planlıyorum zaten bol su en iyi etken Vallahi agzımı tutamıyorum cok yiyorum en azından birlıkte gaz veririz birbirimize 😂
Temmuz5_ birannebir 1.63 boy 77 kiloyum şuan hedefim 10 kilo vermek hadi başlayalım 💪🏻💪🏻😂😂 Nasıl yapacağız
birannebir DevosMom bugunden itibaren baslasak ya 1 ay boyunca asla şeker yokk ekmek zaten yiyen birisi değilimm bakalım kaç kilo vercez suan sabaha kadar sadece su bakalım basladık sabah kahvaltıda yumurtayla yeşillik o zaman😂😂🤗
birannebir Ngr_hurma emzirmek kalori yaktırıyomus dogru ama ben 59 oldum yediğim şeyler aynı oldu ama 4 kilo aldım öyle abur cuburda yemedim Bende ters oldu heralde 😄 O kiloma dönsem artık bende kendimi ağır hissediyorum valla ya artık
Ngr_hurma birannebir bogazımdanda kısmıyorum sonuçta emzirdiğim için. Ama saglıklı beslenıyorum çok abartmıyorum ıvır zıvırı🥲fazlalık olunca ınsana agırlık çöküyor Ama verirsiniz ara ogunlerinizi yapın ekmek hamur işlerinden uzak durun illakı gider🥰
bbbvvvkkke Bende 59la hamile kalıp 81 kg ile doğuma girmiştim şuan beneğim 3 aylık 64 65 arası gelip gidiyorum sütüm azalırsa diye korkumdan diyete giremiyorum ne bulursam yiyorum açıkcası ama çok sık emzirmeye çalışıyorum
birannebir bbbvvvkkke aynı bende öyle sık sıkta emziriyorum ama su içtikce sütte azalma olmaz diyolar Benımde elimde değil bide eşime hazırlıyorum haliyle bende yiyorum sürekli etiydi sütüydü Artık takıntı haline geldi ya vallahi aslımda 59a düştümde geri 63e çıktım cokta yemiyorumda işte çikolataya falan dur diyemiyorum
ikizler_mom birannebir ha bacım bnde vermek istiyorum doğum kntrol hapı başladım 52 kg ken 60 oldum bir iki ayda başladım dikat ediyorum cok kararlıyım detox khvemi içiyorum baklm
zk1611 birannebir ayy ben varım ya bakalım pazartesi gününden beri ekmeği azalttım ama gece çok aç uyanıyorum nasıl dayanacam bilmiyorum lohusa depresyonuna girince baya kilo vermiştim ama sonradan yiyerek düzelirsin dediler yedirdiler yedirdiler aldım kilo😂😂😂
birannebir zk1611 valla aynı bende neyse bakalımm sıkalım dişimizi 20 gün falan bakalım nolcak yazalm buraya bende motivee için Ama başaramadımm olayı olmasın 🤣🤣
ikizler_mom birannebir ewt umrantonun karahindiba kahvesi yorumları aşırı iyi ablamda bayadır içiyor kackg verdi bnde başladım bayramda bide ramazanda yip yatınca ipin ucu kactı acayıp rahatsız edyor beni kahvede kararlı olursam iyi sonuc alacagım inşAllah bir bakın iaterseniz tok tutuyor ödemimde azaldı hafifledim 1 hftada