alparslanozyildiz birannebirbebek__ takılıyor bende aynı odada takmışlardı perdeyi çekip acıma vs yok adetli değilseniz beta bakıyorlar adetliysen takıyorlar ben adetli değildim beta almıştı
Hatcikbebek birannebirbebek__ beni çatala çıkarıp takmıştı perdenin arkasında adetli olursanız biraz daha az acıyo korkacağınız kadar bi şey yok normal doğum mu yaptınız?
alparslanozyildiz birannebirbebek__ adeti beklemene gerek yok doğum sonrası 3 ay bekliyorlar sezeryanda
birannebirbebek__ alparslanozyildiz Uyuşturuyorlar mı peki benim acı eşiğim çok düşük o yüzden çok tedirginim acı vs çok olur da dayanamam diye
birannebirbebek__ alparslanozyildiz Evet öyleymiş peki beta bakıyorlar demişsiniz aynı gün sonuç çıkar mı
alparslanozyildiz birannebirbebek__ yok yok hiç kasma kendini dedi ben istemsiz kastım ama hiç acı vs olmadı zaten saniyelik sürüyor hatta smear testi mi ne varmış onu da alalım dedi onu falan da almıştı
alparslanozyildiz birannebirbebek__ bana pazartesi gel demişti burda işleyiş keyfe keder olduğu için cuma gitmiştim ama ben
birannebirbebek__ alparslanozyildiz Birde spirali siz mi alıp gittiniz yoksa doktor hastaneden mi taktı o kısım nasıl oldu
alparslanozyildiz birannebirbebek__ hastane kendi takıyor ben kimliğimi alıp gittim başka şehir de işleyiş nasıl bilmiyorum da 😊
birannebirbebek__ alparslanozyildiz peki son soru 😊 Memnun musunuz spiralden ben bugün taktırcam sanırım ama bazıları yan etkileri var gibi şeyler söylüyor
alparslanozyildiz birannebirbebek__ ben taktırdım 20 gün çok yoğun kanama yaşadım devlet çıkartmadı normal dedi özel hemen müdahale etti vücut çok kan kaybetmişti o yüzden memnuniyet hakkında yorum yapamayacağım 😊