cevriyeee momysskaan hahahaha 3,5 yaşında ufakken uyurken yapıyım dediğimde başlardım soğanı kavurmaya bi uyanırdı kapatırdım ocağı aman Allah😂😂😂
momysskaan cevriyeee ufakken uyurken yapıyım dediğimde başlardım soğanı kavurmaya bi uyanırdı kapatırdım ocağı Bu şuan tam olarak ben 😂
nehirsude0 bizdejantikizlardik aşırı iyi oluyor ya yok kavurma asamasinda koyuyorum salcanin içine aşırı iyi denemelisin bir gün alıştım artık knorsuz asla yiyemiyorum makarnayı bide o salcanin içine çok az ketcapda sıkıyorum üf canim çekti
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala nehirsude0 Benimki Maşallah dengesini genelde sağlayabiliyor, Aha bu sefer kötü düşck, kıyamet kopacak diyorum, bir bakıyorum sakincene poposunu yere attırıverio.
nehirsude0 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala aşkim benimki daha 8 aylık bu yaptığı bile fazla geliyor çünkü hanımefendinin emeklemeye çabası 0😢
nehirsude0 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala yok ama öbür aya askerlik çıktı gidecek hayır bu kız gidemez dedim devlet illa gidecek diyor askere napacagim bilmiyorum😭
Gunesnil_23 momysskaan Kızıma ayrı yemek bize ayrı yemek yaptım ıspanak başı ve bulgur pilavı yaptım kızıma da patates köfte yaptım 😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala nehirsude0 O zaman sen bu ay, ne yatacaksın ne uyuyacaksın 7/24 kızına acemi birlik eğitimi vereceksin aşkım.☺️ Ezmesinler bebikomu oralarda😂🙄
Gunesnil_23 momysskaan Aynı benimki de ya yatağına tutunmuş kalkmış sabah emekliyordu küp şeker bulmuş yerde hop ağzına 😣
momysskaan Gunesnil_23 kız ne bulsa ağzında birde tutunup kalkıyor her yere ya 🤦🏼♀️🤦🏼♀️senin ki ne kadarlık