KuzeyinAnnesi03 momysskaan benimmde herşeyden azar azar var brokoli çorbası haşlanmış patates borkoli ve karnabahar çok az erişte Makarna . Tavuk çorbası yapmayı düşünüyorum şuan da eşim brokoli çorbasını bugün içmek istemiyor
momysskaan bizdejantikizlardik Yaa benimde öyle 🥹🥹tuvalete gidiyorum kapısına gelip orda bile ağlıyor 🤣
momysskaan NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Valla canım öyle yapıcam kahvaltılık geçiştirecem artık 🥹birde prizleri öğrenmiş hiç durdurak yok ya bi yürüse rahat ederdim
Bayancorek momysskaan tarhana çorbası Fırında somon + patates, yanına sos Pirinç pilavı Salata 🥗 fikir olur belki 🌸
momysskaan Minigim2 Afiyet olsun canım 🌸acaba bir tek benim çocuğumu durmuyor ya 😂😂valla uyuyunca ne işe koşacağımı şaşırıyorum oda max 30 dk uyuyor 🤦🏼♀️
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala momysskaan Valla dört gözle yürümesini bekliyoruz ama, yürüseler, daha fena olacaklar bence
melegim71 momysskaan börek yapcam birazdan yogurcam daha vakit var hersey yetisir gerci kacta yiyorsunuz bilmiyorimda 😅😅❤️❤️❤️ kahvaltilik yapin vakit yoksa
Minigim2 momysskaan valla kızımda aynı durmuyor arkasında kosturuyorum evleri supuruyordum yarıda kaldı uyanınca devam edecem uyudugunda yemeği koyuyorum ortalığı topluyorum geceleri temizlik yapıyorum uyandigimda ev toplu düzenli oluyor
momysskaan NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Bilmiyorum ya şimdi sürekli tutunup kalkıyor pat diye düşüyor birde önüne ne gelse ona tutunuyor