HurremSultannn Kızlar ben evde online satış yaomak istiyorum. Bir bilezigimi bozup ufaktan başlamak istiyorum ve toptancıların en uygunu Bursa’da diye duydum. Sizin konu hakkında bir bilginiz varmı?
salakmisincemilee HurremSultannn ben bursada yasiyorum inanilmaz pahali bi sehir ben de ucuz olacagini dusunmuyorum
bbren HurremSultannn ne satışı yaparsaniz yapın. İstanbul Merter den daha iyisi yok .ztn beğendiğiniz üründen paket. İçinden 5 yda daha fazla ckior aynı üründen …toptancı sokqgina. Girdiğinizde zatenn. Kağıt kalemle alın yannza.gittignizde önce fiyat alın her toptancidan nerd. Ne var. Gezdikten. Snra almaya karar verirsiniz.. hakkınızda hayırlısı. İnşallah. Yaparsınız..🌸🌸
Ececiiim HurremSultannn İstanbul Merter tarafı uygun. Bursa kumaş yönünden uygun olabilir ancak çocuk kıyafetleri uygun değil. Bir arkadaşımız niyetlendi yapamadı elinden çıkarmaya çalışıyor şuan. İyi araştırıp karar vermek gerek😊
HurremSultannn Ececiiim yaaa🥲 bende evden çalışmak istiyorum bı bilezigimi bozup satayım dedim ama🥲🥲 Merter Bursa’dan daha mı uygun şimdi😱
Ececiiim HurremSultannn evet kesinlikle. Belki farklı bir alanda çalışma yapabilirsiniz. Belki değişik fikirler gelir üstte kalsın🌸
HurremSultannn Ececiiim farklı ne yapabilirim ki🥲🥲 bilgisayar vs. Kullanmamam çocuklarım asla bırakmaz incik boncuk da çok zahmetli 🥲🥲 of para kazanmak niye bu kadar zor halbuki yerken ne güzel 😁
HurremSultannn bbren ya böyle zaten bebeler elimde telefonda takılıyorum sürekli boş boş duracağıma en azından Ufak ufak satış yaparım diyeoum🥲 bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama birşeyler yapmak çabalamak istiyorum
mrv2616 HurremSultannn Bursada vişne caddesinde bebe toptancıları var. Ama çoğunun internet satışıda mevcut üye olarak fiyatlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Babexi en büyükleri diye biliyorum. Ürünler 4-5 adet paketli satılıyor. Seri almak zorundasınız