nescafebagimlisi Kızlar A101 de böyle çocuk kitapları 3-5-10 tl gibi fiyatlara düşmüş bilginiz olsun diye paylaşıyorum boyama kitaplarını 3,5 tlye okuma kitaplarının en pahalısını 8 tlye aldım 🥰 (masadaki lekelere takılmayın temizliğe başlamadım daha teşekkürler ) 😂
3kedili2bebekli nescafebagimlisi söylemeseniz asla fark edilmiyordu ki sanki oturup ben mi yemek yiyeceğim o masada banane ama şimdi şey masanızı keşke bir silseydiniz ya demek için sirf yorum yapıp a101 e gidiyorum teşekkürler 😂
Zeliff nescafebagimlisi tuvalet eğitimi kitabına zamanında 40₺ veren ben üzüldüm 🥹 hayırlı olsun ben faydasını gördüm onun inşallah sizin bebeğinizde severek uygular
agzimizintadikacmasin nescafebagimlisi bugün mü aldın minik elifin tuvalet eğitimi kitabına ben iki üç sene önce 70 tl vermiştim
nescafebagimlisi 3kedili2bebekli sabah çocuğum kahve mi devirdi 😂 sonra sıcak olmadan pazara gidek dedim , şimdi temizledim gel yemek yiyelim 😅
nescafebagimlisi Zeliff ya benimki 18 aylık oldu bugün 😂 bende görünce belki tuvalet eğitimi zamanında işe yarar diye düşünüp aldım 🫠 bende üzüldüm şimdi sizin yerinize üzülmeyin birisi altta 70 tlye aldığını söylemiş🥹
nescafebagimlisi agzimizintadikacmasin evet 1 saat önce aldım 15 sayfadır en fazla ama ikisi aynı mı bilmiyorum tabi sizinkiyle
Zeliff nescafebagimlisi ben o zaman indirimli aldım diye sevinmiştim😅 benim kızım 28 aylıkken başlamıştık eğitime kitabı okuyup resimlerine bakıyorduk o ara faydası olduğunu düşünüyorum kitaptaki kızın tepkilerini taklit ediyordu. Kızımın ismide Elif kitabı o yüzden çok sahiplendik biz🤭
agzimizintadikacmasin nescafebagimlisi aynısı🥺🥺 neyse birazdan biz de gidelim başka kitaplar alırız kızım bayılıyor kitaplara haber verdiğin için çok kalp sana🩷🩷🩷
nescafebagimlisi agzimizintadikacmasin bizim buradakinde bir sürü kitap vardı da bebeğim avaz avaz ağladığı için bunları zor aldım 🫠 rica ederim ne demekk ❤️🔥