Deletedmom104 Gzdeymn Ya var evet ama şimdi tabelada yazmıyor abiye kiralama diye evet gelinlik kaftan var ama Bende çekimserim bir şey sorarken şimdi yoksa diye ondan direkt dükkan adı lazım gibi bir şey bana Gzdeymn
BuzluLatte Deletedmom104 satın almak istersen bütçen nedir ? Ben Mayıs’ta elti oluyorum. Hepsi buradan aldım gayet uyguna istersen atayım
Deletedmom104 Neyse anlaşılan yok, terzi kendi söküğünü dikecek mecbur ben bulunca yazarım buraya sizede fikir olur kasmakmda
Deletedmom104 Elakuzusu Yok ya bilen birileri olsa yazardı şimdiye Artık ben tabana kuvvet diyip dükkan dükkan gezicem 🥱
Deletedmom104 Elakuzusu Ya var aslında ama çoğu kaftan gelinlik öyle bi üstün körü baktım çokta detaylı araştırmadım 😶🌫️
FerideDeniz Deletedmom104 kiralama olayını bilmiyorum ama uygun butikler var. Oralardan sipariş verebilirsiniz. Kemeraltı esnafının eline Allah kimseyi düşürmesin zaten. “Deniz butik” ve “bi dolu elbise” gibi sitelerin abiye bölümüne bir göz atın. Ben ikisinden de alışveriş yaptım. Göründüğü gibi geldi ürünler. 1200-1600 arası çok şık abiyeler var.
Deletedmom104 FerideDeniz Aslında aklıma geldi gerçekten nette uygun abiyeler var hatta gözüme kıyafet sepetini kestirdim ama doğumdan sonra beden değişikliğim oldu alırım olmaz iadeyle uğraşmak istemedim birde abiye bedenimi bilmiyorum sanırım yani hep deneyerek aldığım için hiç beden de sormadım üstüme oturduysa aldım
Dbe1506 Deletedmom104 benim kına gecemde giydiğm abiyem duruyor ama kaç bedensiniz bilmiyorum yinede fotoğraf atayım
SetenayCo Deletedmom104 Eğer batmadıysa, sektör değiştirmediyse, fetönün gelinliğini dikmediyse Defne Gelinlik vardı. Hala duruyırsa işinizi görür🥰