tunaaamom24_ Bebeğim tam 2 aylık çok huysuz ve çok ağlıyor iki haftadır gündüz uykusu kalmadı. Herkes doymuyor mama ver diye baskı yapıyor bir kez dene diyorlar. Bebeğin kilo alımı çok iyi hatta olması gerekenden fazla. Bezlerini de dolu dolu alıyorum yani biliyorum doyuyor. Ama artık o kadar çok söylediler ki gün boyu o ağlayıp uyumadikca ben kendimi yetersiz hissediyorum. Gerçekten doymuyor olabilir mi
3kedili2bebekli tunaaamom24_ kimseyi dinlemeyin büyük ihtimal gazi vardir mama verirseniz evet 2 saat uyur ama uyanınca daha çok gazla uyanir bir de üstüne mama verdiginiz için sütünüz azalır
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala tunaaamom24_ Aman Şu milletin ağzına var ya.. Benim kendi annemde mama getirmiş, bu Çocuk doymuyor demişti. Her aradığında “mama ver mamayı verdin mi su verdin mi” He deyip geçtim 10.5aylık oldu Şu an bu yazıyı da emzirirkn yazıyorum. Gayet de doyduğuna eminim. O zamanlar sürekli ağlıyordu hiç uyku düzenimiz yoktu. Gaz sancısı vardır🤷🏼♀️ gazını çıkarıyor olsa bile hala gaz sancısı olabiliyor
Elsnazan tunaaamom24_ verme sakın kimseyi dinleme gazı vardır bence geçici bi süreç he deyip geçin 11 ay oldı vermedim
zehross00 tunaaamom24_ Hayır hayır hayır sakın kimseyi dinlemeyin, umursamayın. Millet hep konuşur zaten. Hadleri olmayan her şeye karışırlar. Eğer ki emdikten sonra rahatlıyorsa, yeterli kilo alımı, günlük yeterli bezi varsa sütünüz yetiyordur.
tunaaamom24_ 3kedili2bebekli evet gazı çok fazla hatta doktor alerjiden şüphelendi süt diyeti verdi 1 ay. Dört gün oldu başladım
tunaaamom24_ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala evet gaz sancısı hiç bitmiyor kivranarak aniden uyanıyor. Doktor alerjiden şüphelendi süt diyeti verdi alerji de uykusuzluk yapabiliyormus sanırım. Ama o kadar baskı var ki artık o ağladıkça ben aç olduğunu düşünmeye başladım 🤦
tunaaamom24_ Elsnazan evet gazı çok çıkarsa sa rahatlamiyor maalesef, ne zaman biter acaba biliyorum daha çok küçük ama beni geçtim kendisi çok yoruluyor artık
tunaaamom24_ zehross00 aynen dedikleriniz var çok şükür. Her bebekli kadına karışılir bilirdim de yaşamak gerçekten çok farklıymış o kadar çok etkisi altına alıyorlar ki emin olduğum şeyden şüphe etmeye başladım 🤷
3kedili2bebekli tunaaamom24_ olabilir mümkün alerjik bebekler huysuz oluyor benimkiler de alerjik hiç kimseyi dinlemeyin 2 aydır o bebeğin annesi sizsiniz hatta şey deyin kötü enerji etkiliyor çocuğu evde biz yalnızken çok mutlu falan deyin
ipek_duru tunaaamom24_ bende öyleydim canım hep sütüm eksik zannederdim ama dediğin gibi dolu dolu bezler alırdım ve kilo alımı iyiydi. Büyük ihtimal gazlı bi bebeğin var kimseyi dinleme. Bende çok mama vermek istedim benimde kayınvalidem istemedi vermedik ama şuan artık ek gıdaya başladık. Kilo alımı güzelse karnı doyuyor demektir. Benimde bebeğim çok gazlıydı sadece masajlarını düzenli yap sende kimyon rezene iç bebeğinede ver ben hep öyle yaptım ve bebeğim hala çok gazlı ama artık kendi çıkarabiliyor
tunaaamom24_ ipek_duru ya çok gazlı bir bebek. İki hafta öncesine kadar çok güzel çıkarıp uyuyordu kendi kendine. Şimdi sancıları bitmiyor denemediğim şey kalmadı. Alerjiden şüpheleniyorum artık umarım çıkmaz ama 🤷 rahat olduğu dönem ben bir bardak kimyon içip bebeğe de birkaç kaşık veriyordum her gün. İshal olunca bıraktım, şimdi yeniden başladım inşallah eskisi gibi olur
ipek_duru tunaaamom24_ geçecek inşallah canım bende çok zor günler yaşadım ama geçti şükür. Şimdi de işe başlayacağım onun sancısı var bizde. Hepsi geçiyo
tunaaamom24_ 3kedili2bebekli çok mantıklı 😂 söyleyince bir benim mi çocuğum varmış deniyor, biz şu kadar çocuk büyüttük diyorlar ama ben acemi halimle daha iyi anlıyorum çocuğun dilinden
3kedili2bebekli tunaaamom24_ ay inanın herkes aynısını dedi oğlum için bebeklerim ikiz oğlum öyle bir bebekti ki her gece 2 de başlar sabah 11 e kadar ağlardı yemez içmez uyumak yediğinde doymaz bı emer bı meme reddi yapar hiç derdi bitmedi en son tam oh dedim rahatladım kimse tabi kötü niyetli değil ama neler dediler rahatsizlandim 5 gün hastanede yatmak zorunda kaldım gorumceme bıraktım çocukları ve en son bana dedi ki bu gerçekten düzelmiş hali mi kızım dedi bir dakika boş birakamamislar yani her insan kendi bebeğinin dilinden anlar ben artık şey diyorum insan sevmiyorlar ondan huysuzlar yalan halbuki evde de huysuzlar çok çabuk sıkılan kucak isteyen miz mız bebekler ama birine desem ki şöyle oooooo sen kucağa alistirdin ooo sen yaptın iiooo senin suçun o yüzden ben diyorum evde böyle değiller insan sevmiyorlar falan herkes heee olabilir deyip geçiyor 😂
tunaaamom24_ 3kedili2bebekli ay ne güzel ben de böyle söyleyeyim artık 😂 en çok da ona alıştırmissin buna alıştırmissin lafından sıkıldım. Kendine alıştırmissin diyen bile oldu 🤷 yani diyorum çocuk iki aydir beni emiyor babasına alışacak değil ya😂
Eso66 tunaaamom24_ aynısını yaşadım malesef cocuk gaz sancısı çekiyor ve bizimkiler ac bu cocuk diye beni mahvettiler vallah ilk çocuğum olduğu icinde stres oldum sütüm azaldı bende emziremedim
tunaaamom24_ Eso66 gerçekten nasıl içleri rahat ediyor acaba strese sokuyorlar olan sütü de stresten azaliyor 🤷
asyamasyam5 tunaaamom24_ benim bebeğim aynı bu şekildeydi hiç durmazdı sürekli ağlardı insanlar aç mı uykusu mu var sürekli soru sordugu için insan görmek bile istemiyordum ki sütüm yetiyordu çocuk fazla emdiği için kusuyo demişti doktor şu an 5.5 aylık hepsi geçti gündüz uykusu yine çok uyumuyor ama o mızmızlık ağlama geçti çok şükür mamayla açlıkla hiçbir ilgisi yok gazı vardır düzene girecek merak etme kimseyi de dinleme herkes kendi çocuğu için en iyisini kendi bilir
tunaaamom24_ asyamasyam5 öyle çok haklısınız biraz içim rahatladı. Bizde sancı çok fazla ama süt alerjisi olmasından da korkuyorum hiçbir belirtisi yok ama yine de acaba ondan mi ağlıyor diye düşündüm. Sizin kaçıncı ayda düzelmeye başladı, sancısı var mıydı çok ?