Kubraatlas Neset bunları doğduğundan beri biliyorum, uyguluyorum :) lakin bazen yetersiz kalıyor bi sebebi vardır diyip uğraşıyorum mecburen dediğim gibi vereceğimden değil merakımdan sordum
Neset Kubraatlas banyo suyuna papatya yağı deneyin sakinleştirir hem şuruptan daha sağlıklı diye düşünüyorum
Kubraatlas Buennno Her anne aynı olmuyor demekki bazen insan çaresiz kalabiliyor maalesef sağlıkla büyütmeniz dileğiyle :)
Buennno Kubraatlas valla ben burda senin anneliğini değil doktor yaz ilaç gönder şeklini doğru bulmadım ...
Kubraatlas Buennno bana söylemedi ama veren anneler neden veriyor doğrumu diye merak etmemek elde değil sormak istedim :)
Kubraatlas ybk2019 katılıyorum benim bebeğim de 2 günde en fazla 3 saat uyudu ama ağrı kesici bile vermeye elim varmadı bunu yazan bi doktor sonuçta merak ettim bende arkadaşıma verince herkese verilir mi diye 🤷🏻♀️
Gulsahagah Kubraatlas hayır ve asla! Çocukta insomnia yoksa sadece ben rahat uyuyim diye çocuğuma kendim bile kullanmayacağım şeyi asla vermem. Vicdanım rahat etmez.