SerraD-1823 Kızlar bebeğimin cildinde egzamalar çıktı doktor atopik dermatit dedi önereceğiniz nemlendirici var mı. Doktor kortizonlu krem verdi 7 gün kullan bırak dedi. Kullandık egzamlar söndü ama tekrar çıkar diye düşünüyorum. 4 aylık bebeğim
KuzeyinAnnesi03 SerraD-1823 resim atabilir misiniz oglumunda 2 3 yerine ecok küçük şekilde var bende atobik olduğunu düşünüyorum da
lilosbebek SerraD-1823 benimde oğlum atopik doktor roche rosay lipikar baume kremi önerdi kullandım hemen geçti kortizonlu kremi kullanacaksanız çok dikkat edin ince tabaka halinde sürün
rabis3444 SerraD-1823 resim atabilme imkanınız var mı bizimde sırtında çıktı bir şeyler ama egzama mı anlamadım. Birde eczacı bize mustelanın stelatopia jelini verdi hem yıkama jelini duşta kullanmak için hemde duştan sonra vücuduna sürmek için
berrakmutlu SerraD-1823 5 günden fazla kullanmamaya çalışın doktor daha iyi bilir ama benim gittiğim doktorlar öyle dedi 3-5 günde geçiyorsa daha fazla kullanmayın bence Bir de kesinlikle bioderma atoderm öneririm bizde kortizondan bile daha etkili oldu ama küçük olanından alın bence büyük losyon gibi olanlar o kadar etkili olmuyor
SerraD-1823 KuzeyinAnnesi03 şuan kucağımda uyuyor uyanınca çekmeye çalışayım ama kortizonlu kremden sonra söndü gibi. Yine de uyanınca çekmeye çalışırım geçmiş olsun size de
SerraD-1823 lilosbebek kullandım 7 gün bitti. Çok ince sürdüm evet. Söndü gibi ama yine de tedirginim
SerraD-1823 rabis3444 Minoris ato+ verdi doktor. Şampuan olarak onu kullanmaya başladım 2 kez kullandım henüz. Normalde Bepanthol baby kullanıyorum her banyo sonrası nemlendirme yapıyorum ama bilmiyorum. Besin alerjisi riskine karşı diyete başladım. Doktor atopik dermatit dedi kortizanlu krem verdi başka bir şey önermedi
SerraD-1823 rabis3444 uyanınca çekmeye çalışayım şuan kucağımda uyuyor maalesef.yatağa koyduğumuz an uyanıyor
SerraD-1823 iki_prens_annesi_ valla 2 aylıktan beri kakasunfa mukus var doktor kan yoksa döküntü yoksa sorun yok dedi. En son egzamaları görünce tekrar gittim atopik dermatit annesi dedi kortizanlu krem verdi. Alerjik de olabilir ama diyet önermiyorum süt ayran yoğurt tüketme peynir yiyebilirsin dedi şimdiye kadar. Egzama sonrası da aynı şeyleri diyince başka doktora gittik daha kakasınfa mukus var dememle süt ürünlerini yeme 20 günlük diyet başla mukus devam ederse test yapalım dedi. Diğer doktorun verdiği kremleri söyledim evet kullan ama geçici çözüm o dedi. Eğer alerjiyse krem etki etmez bir süre sonra yine çıkar dedi. 4 aydır kakada kan ciltte döküntü bekletiyor ilk doktor. Çocuğun bağırsaklarının alışması gerekiyormuş 🤦🏻♀️
iki_prens_annesi_ SerraD-1823 benim büyük oğlum da 4 aylikken öyleydi diyet yaptım 2 yaşına kadar muhakkak geçer büyüdükçe bağırsakları geliştikçe düzelecek demişti doktor tam 11 aylıkken diyet açtım 1 yaşında ona yedirdim yavaş yavaş tabiki oylelikle vücut tepki vermeyince geçti gitti şuan 4 yaşında kardeşinden sonra tekrar tetiklendi kıskançlıktan stresten olurmuş gıda olarak sorunu yok ama strese girince kaşınıyor döküntü oluyor atopik yani cildi kardeşinin de öyle onun gıda alerjisi yok ama onunda egzaması var cildi çok hassas
SerraD-1823 iki_prens_annesi_ stresli zamanlarda bende de oluyor maalesef. Ama şimdiye kadar ciltte döküntü yoksa alerji değildir mukus diyen doktor. Ciltte dökpntü olduktan sonra alerjiyi göz önüne almayıp atopik dermatit demesi sinir etti
KuzeyinAnnesi03 SerraD-1823 bizim bu şekilde değil canım sizin baya her yerinde galiba kuzeyde 2 yerde var kolunda