Aryayldrm Hava ile ventolin veren varmi bebege ? Lutfen yardim edin bebegim hiriltidan uyuyamiyor bu sekilde kullanip bebegi rahatlayan varmi
yarennn Aryayldrm bizde kullandik hafif bir bronsit geçirmişti günde 3 kez 2 ml serum ile yarım doz ventolini karıştırıp verdim sadece 3 gün ama 3 günden fazla kullanilmiyor. Arada tıkandığı zaman ayni şekilde yine veriyorum
Eymen01 13seda surubu bebegime agir geldi kalbi hizlandi ve agzinin kenarlari kızardı doktor biraktirdi
Syd Aryayldrm evet hırıltı vardı balgamını atamıyordu aşırı öksürüğü vardı hava ve antibiyotik kullandık bi haftaya düzeldi çok şükür
Elifhan37 Kızım 3ayliken kullanmıştım bronşit ti günde 3kere kullanıyordum buharla beraber iyi gelmiş ti
Anita Ben 5 gün sabah akşam budecort ile birlikte kullandım öksürüğü baya kesildi çokmu kullandım bilmiyorum doktor net bişey söylememişti ve antibiyotik kullanıyorum klamer 1 hafta oldu bugün son dozu vereceğim artık pazartesi de randevum var bakalim
NurrC Aryayldrm aynı şekilde bizde öyleyiz 44 günlük bebeğim öksürük ve hafif hırıltı var. Ventolin ile hava veriyorum dediğin gibi ☹️ Maalesef istemem şimdiden ilaca alıştırmak ama ilerlerse bronşite çevirir diye mecburum 5 gün kullanıcam bende
Mevadad NurrC ben 4 aylıkken gittim hırıltıdan doktor ventolin için çok küçük dedi. balgam masajı önerdi sf önerdi. bebek küçüklen ventolin hasar bırakır dedi
Mevadad Aryayldrm ventolin taşikardi yapan bir ilaç. yani bebeğinizin kalbi aşırı hızlı atıyor. ventolindrn sıkıntı yaşayan çok var. bilinçsizce kullanan seyreltmeyen kişiler çok. bizde valgam hafif hırıltı olduğu halde doktor ventolin vermemişti. Çok ufak demişti. balgam masajı soğan sf ile 20 günde atlatmıştık şükürler olsun
Aryayldrm Mevadad Mevadad o zaman ventolin kullanmim mi doktor noye veriyor bu ilaci ozaman bize ya😭 sinir oldum simdi
yakupcan Mevadad balgam masaji sogan sf nedir soguk alginligi nezle var bizim de. burnu akiyor genzi dolu. ne yapmaliyim
NurrC Mevadad ventolinin tamamını kullanmıyorum bebek için yarım veriyorsun ki hastalıkta yapabilicek birşeyimiz yokki ozaman ilaç hiç kullanmamamız lazım
Mevadad fidangul orta boy bi soğan alın şişko tarafından kesin ortadan ikiye. içine 4-5 karanfil saplayın bebenin yastığına yakın yere koyun. soğanın nefesi açan bi etkisi var ayrıca grip mikrobunu zayıflatıyor.
Hazal89 Aryayldrm ventolin çok tehlikeli bir ilaç bence kullanmayın bu yüzden kaybedelin bir bebek oldu yakın zamanda hemde Acıbadem hastahanesinde doğal yöntemler daha iyi illa ki ilaç kullanacaksa çok iyi araştırın